Θεραπεία με Μαγνητικά Πεδία

Θεραπεία με Μαγνητικά Πεδία

Σχετική εικόνα

Σε κλειστούς χώρους περνάμε σήμερα το 90 % του χρόνου μας, υπό τεχνητό συνήθως φως, ενώ, σύμφωνα με μελέτες, το μέγεθος της φυσικής μας κίνησης αντιστοιχεί στο 1% του μεγέθους της κίνησης των προγόνων μας…

Παράλληλα η φυσική μαγνητική ακτινοβολία της Γης έχει μειωθεί τα τελευταία 500 χρόνια παραπάνω από 50%, ενώ ένας τεράστιος αριθμός τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του ενεργειακού συστήματος του οργανισμού μας.

Τα παραπάνω επισήμανε ο ακαδημαϊκός δρ Ουλριχ Βάρνκε από το Πανεπιστήμιο του Σάαρλαντ, τονίζοντας ότι οι τεχνητές ακτινοβολίες οδηγούν σε ενεργειακή έλλειψη και ανισορροπία το κυτταρικό μας σύστημα, γεγονός που ευθύνεται για διάφορες παθήσεις.

Σχετική εικόνα

Η θεραπεία μέσω της εφαρμογής των μαγνητικών πεδίων, ανέφερε ο δρ Βάρνκε, που είναι μία παλιά φυσική θεραπευτική μέθοδος, μπορεί σήμερα να γίνει ακόμη αποτελεσματική, χάρη σε ένα σύστημα συντονισμού μαγνητικών πεδίων, που επιτρέπει την ομαλή και άμεση ενεργοποίηση του ενεργειακού συστήματος του οργανισμού μας, χωρίς παρενέργειες.

Ο δρ Βάρνκε υποστήριξε ότι το σύστημα παλλόμενων μαγνητικών πεδίων που έχει επινοήσει μπορεί να διεγείρει την παραγωγή της ζωτικής κυτταρικής ενέργειας στα κυτταρικά μας συστήματα, οδηγώντας σταδιακά στην εξισορρόπηση της ενεργειακής έλλειψης.

Η επιπλέον ενέργεια, εξήγησε, επιτρέπει στο σώμα να ενεργοποιήσει τις δικές του θεραπευτικές δυνάμεις. Ο μεταβολισμός διεγείρεται και διευκολύνεται η εισροή των θρεπτικών συστατικών και η απομάκρυνση – αποβολή των απορριμμάτων του μεταβολισμού από τα κύτταρα, όπως ακριβώς κάνει, ανάμεσα στα άλλα, και η ενεργειακή Πλακέτα Τέσλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Magnetic fields therapy

Έχουμε διαίσθηση του μαγνητικού πεδίου της Γης

Μπορεί να φαίνεται σαν ξεχωριστή δύναμη κάποιου υπερήρωα, αλλά, σύμφωνα με επιστήμονες, ο ανθρωπος διαθέτει την ικανότητα να ανιχνεύει το μαγνητικό πεδίο της Γης. Πολλά ζώα, από τα περιστέρια μέχρι τις χελώνες, χρησιμοποιούν το μαγνητικό πεδίο προκειμένου να προσανατολιστούν, ενώ –όπως έδειξαν οι έρευνες– τα βοοειδή επιθυμούν να ευθυγραμμίζονται με το μαγνητικό πεδίο όταν στέκονται στα βοσκοτόπια. Ακόμα και οι σκύλοι φαίνονται να το χρησιμοποιούν όταν αφοδεύουν. Ωστόσο, μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστο κατά πόσον ο άνθρωπος μπορούσε να διαισθανθεί το μαγνητικό πεδίο. Τώρα, οι επιστήμονες διαθέτουν στοιχεία, τα οποία υποδεικνύουν ότι πράγματι αυτό συμβαίνει.

«Δεν έχουμε απολέσει ως είδος το σύστημα διαίσθησης του μαγνητικού πεδίου που διέθεταν οι πρόγονοί μας εδώ και εκατομμύρια χρόνια», τόνισε ο καθηγητής Τζόσεφ Κίρσβινκ, επικεφαλής της έρευνας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας. «Αποτελούμε μέρος της μαγνητικής βιόσφαιρας της Γης».

Στη μελέτη τους, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση eNeuro, Αμερικανοί και Ιάπωνες επιστήμονες αφηγούνται πώς κατέληξαν στην ανακάλυψή τους, αφού κατασκεύασαν έναν εξάπλευρο κλωβό, οι πλευρές του οποίου ήταν κατασκευασμένες από αλουμίνιο έτσι ώστε να μην υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Στα τοιχώματα υπήρχαν και ελάσματα μέσα από τα οποία περνούσαν ρεύματα δημιουργώντας ένα μαγνητικό πεδίο ανάλογο με της Γης. Οι συμμετέχοντες στο πείραμα εισέρχονταν στον κλωβό και κάθονταν σε μια ξύλινη καρέκλα στο σκοτάδι με το πρόσωπο στραμμένο προς τον Βορρά. Την ίδια στιγμή υποβάλλονταν και σε ηλεκτροεγκεφαλογράφημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Magnetic fields therapy

Σε κάποια στάδια του πειράματος τα μαγνητικά πεδία δημιουργούνταν προς μία κατεύθυνση, ενώ σε άλλα εναλλάσσονταν. Κάποιες φορές, οι συσκευές έμπαιναν σε λειτουργία, αλλά δεν δημιουργείτο μαγνητικό πεδίο, γεγονός που σήμαινε ότι ο εθελοντής εκτίθετο μόνο στο μαγνητικό πεδίο της Γης.

Οπως διαπιστώθηκε, σε δεδομένες χρονικές στιγμές καταγραφόταν μείωση στα εγκεφαλικά κύματα Αλφα των εθελοντών, κάτι που σήμαινε ότι ο εγκέφαλος επεξεργαζόταν πληροφορίες. Aυτό συνέβαινε όταν το μαγνητικό πεδίο μεταβάλλονταν, γεγονός που υποδείκνυε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορούσε να διαισθανθεί τις μεταβολές.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ  ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ;

Η Πλακέτα Τέσλα σας αποστέλλεται άμεσα με Αντικαταβολή (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας.

Τηλεφωνείστε ΤΩΡΑ στο

2392.110215

ή στο

6945354443

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο).

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mailtesla.plate.gr@gmail.com

● Η κάθε μικρή (11.4 x 7.3 εκατοστά) Πλακέτα του Τέσλα, που είναι για ατομική χρήση, κοστίζει 24 ευρώ (συν έξοδα αποστολής/αντικαταβολής μέσω ΕΛΤΑ 5 ευρώ).  

Plaketa Tesla
  • Η μεγάλη Πλακέτα Τέσλα (27.9 x 27.9 εκατοστά: ιδανική για την ενεργειακή αρμονία του χώρου, την εξυγείανση των τροφών, του νερού, την ενδυνάμωση των φυτών και της ζωτικής ενέργειας) κοστίζει 65 ευρώ (συν έξοδα αποστολής/αντικαταβολής μέσω ΕΛΤΑ 5 ευρώ). 
Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

● Το ενεργειακό Μενταγιόν του Τέσλα, που έχει μορφή δίσκου και μπορείτε να το φοράτε πάνω σας (ως κρεμαστό) για καθημερινή Ενεργειακή Προστασία, Αρμονία και Ευεξία κοστίζει 16 ευρώ (συν έξοδα αποστολής/αντικαταβολής μέσω ΕΛΤΑ 5 ευρώ) .

disc_lg
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

«Aν θέλετε να κατανοήσετε τα μυστικά του σύμπαντος θα πρέπει να σκέφτεστε με όρους Ενέργεια, Συχνότητα και Δόνηση».

Νίκολα Τέσλα
Advertisements