ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Plaketa Tesla

Με τη Θαυματουργή Πορφυρή ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

Ενέργεια Αρμονία – Ευεξία

Μπορεί ΆΜΕΣΑ να αποδείξει τις εκπληκτικές θεραπευτικές της ιδιότητες!

 

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗTesla Method

Η Βιοενέργεια είναι μια ισχυρότατη δύναμη, γνωστή από την αρχαιότητα για τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην καλή υγεία, την ευεξία, τη ζωτικότητα και τη μακροζωία του ανθρώπου. Η πορφυρή Πλακέτα Τέσλα είναι ένας “συσσωρευτής βιοενέργειας”, που έχει εφευρεθεί από τον μεγαλοφυή επιστήμονα κι εφευρέτη Νίκολα Τέσλα (1856-1943.tesla med

Ενισχύει δραστικά το προσωπικό βιοενεργειακό μας πεδίο, αντλώντας κοσμική ενέργεια από τις αστείρευτες δεξαμενές του σύμπαντος. Ενισχύει τους αμυντικούς μας μηχανισμούς, αφυπνίζει και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και μας βοηθά να ξεπεράσουμε κάθε ασθένεια, πόνο, άγχος και ψυχολογική ένταση αποκλειστικά και μόνο με τις δικές φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις!

4.Tesla Plate Water

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ;

Όλοι μας και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια! Γιατί η Πορφυρή Πλακέτα Τέσλα δεν είναι “συσκευή” και λειτουργεί χωρίς τη βοήθεια κάποιας άλλης πηγής ενέργειας. Ουσιαστικά λειτουργεί ως “πυροκροτητής” αλυσιδωτών αντιδράσεων που βοηθούν το Ανοσοποιητικό μας Σύστημα να “ενεργοποιηθεί” ώστε να επιτελέσει τις θεραπευτικές λειτουργίες του με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Η Βιοενέργεια δεν είναι ούτε φάρμακο, ούτε ακτινοβολία.

# Ο διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου αποκατάστασης του Βελιγραδίου, καθηγητής Δρ. Retomir Tisma, λέει χαρακτηριστικά για την επίδραση της Πλακέτας του Τέσλα: “Έχει διαπιστωθεί πως με τη χρήσης της Πλακέτας Τέσλα αμβλύνονται οι περίπλοκοι μηχανισμοί που διαμορφώνουν τον πόνο”.

# Ο τεχνικός Ivan Petrovic αναφέρει χαρακτηριστικά: “πριν από έξι μήνες η γυναίκα μου έπαθε έμφραγμα. Σιγά-σιγά η κατάστασή της βελτιώνονταν , αλλά είχε αϋπνία, άγχος και νεύρα, κατάθλιψη και άγχος. Πήρε την πλακέτα Τέσλα κι άρχισε να τη χρησιμοποιεί. Η γυναίκα μου άρχισε να χαλαρώνει, να κοιμάται όλο και πιο καλά, ενώ η πίεση του αίματος της επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα”.

# Η Ivana Nikolic, συνταξιούχος λογίστρια, που υπέφερε από χρόνια ρευματοειδή αρθρίτιδα και είχε σοβαρές επιπλοκές από τη χρόνια χρήση αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών φαρμάκων, που κατανάλωνε για τους χρόνιους πόνους της, ανέφερε πως “με τη χρήση της πλακέτας διαπίστωσα άμεση ελάττωση των πόνων, ανακούφιση, αλλά και αύξηση της κινητικότητας των άκρων μου λες και τα κύτταρα μου έχουν αναζωογονηθεί και διορθώσει τις χρόνιες βλάβες τους. Πλέον κινώ τα δάκτυλα μου και τους καρπούς χωρίς να πονάω, κοιμάμαι τα βράδια χωρίς πόνους, κι όλα αυτά χωρίς να ταλαιπωρώ το στομάχι μου και τον οργανισμό μου μ’ ένα σωρό χημικά φάρμακα, που το μόνο που έκαναν ήταν να καταστέλλουν το ‘καμπανάκι του πόνου’. Η πλακέτα Τέσλα έδωσε στη ζωή μου μια άλλη ποιότητα”.

Tesla Plate AD

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ;

H χρήση της πλακέτας έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα σ΄ όλο το φάσμα των σωματικών, ψυχολογικών και ενεργειακών προβλημάτων.

Ειδικά πάντως αναφέρεται πως:

# Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε διαταραχή που προέρχεται από την ανισορροπία του βιοενεργειακού μας πεδίου, όπως άγχος, αϋπνίες, νευρώσεις, ανησυχία, κατάθλιψη, ψυχοσωματικά προβλήματα, ατονία, κόπωση, νευρόπονοι κλπ.

# Χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα, παράλληλα με την φυσιοθεραπεία και την ορθοπεδική Ιατρική, στην αντιμετώπιση τραυματικών ή μετατραυματικών παθήσεων και πόνων, που προέρχονται από διαστρέμματα, εξαρθρώσεις, κακώσεις χόνδρων, μυικούς σπασμούς, νευρομυικές διαταραχές, ακόμη και κατάγματα!

# Συμβάλει στην καταπολέμηση των ρευματισμών, της αρθρίτιδας, φλεγμονών των οστών, ιγμορίτιδας,στομαχόπονου και πονόδοντων.

# Βοηθάει στην καταπολέμηση της ημικρανίας, του πονοκεφάλου, των εμβοών και της αϋπνίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η πορφυρή Πλακέτα Τέσλα δεν υποκαθιστά καμιά ιατρική θεραπευτική αγωγή.

5. nero tesla

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ;

 

Η Πλακέτα Τέσλα σας αποστέλλεται άμεσα με Αντικαταβολή (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας.

Τηλεφωνείστε στο

2392.110215

ή στο 6945354443

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο).

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: tesla.plate.gr@gmail.com

● Η κάθε μικρή (11.4 x 7.3 εκατοστά) Πλακέτα του Τέσλα, που είναι για ατομική χρήση, κοστίζει 24 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ). Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.

Plaketa Tesla

  • Η μεγάλη Πλακέτα Τέσλα (27.9 x 27.9 εκατοστά: ιδανική για την ενεργειακή αρμονία του χώρου, την εξυγείανση των τροφών, του νερού, την ενδυνάμωση των φυτών και της ζωτικής ενέργειας)κοστίζει 65 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ).  Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.
Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.
Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

 ● Το ενεργειακό Μενταγιόν του Τέσλα, που έχει μορφή δίσκου και μπορείτε να το φοράτε πάνω σας (ως κρεμαστό) για καθημερινή Ενεργειακή Προστασία, Αρμονία και Ευεξία κοστίζει 14 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ) . Τα δύο ενεργειακά Μενταγιόν προσφέρονται με έκπτωση στα 25 ευρώ.

disc_lg

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

 

 

«Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου».

Νίκολα Τέσλα

Tesla Plate AD

Advertisements