ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ TESLA: Ρώσικο Πείραμα Ελεύθερης Ενέργειας

TOWER TO THE PEOPLE!

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

teslacoil-2

Δύο Ρώσοι Επιστήμονες επιβεβαιώνουν τη δυνατότητα 

της

Ασύρματης Μεταφοράς Ενέργειας του Τέσλα!

 

Η ενέργεια βρίσκεται παντού και σε αφθονία. Εμείς όμως διψάμε. Μοιάζουμε με κάποιον που βρίσκεται πάνω σε μια βάρκα μέσα σ’ ένα ποτάμι, αλλά πεθαίνει από τη δίψα, γιατί απλά δεν διαθέτει ένα ποτήρι για να πιεί νερό”.

Νίκολα Τέσλα (1856-1943)

maxresdefault

Γράφει ο Γιώργος Στάμκος

«Ο Τέσλα είχε δίκιο και είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε!» Αυτό υποστηρίζουν δύο Ρώσοι φυσικοί, που έχουν ξεκινήσει το 2014 μια παγκόσμια εκστρατεία ανεύρεσης κεφαλαίων για να μπορέσουν σύντομα να ανακατασκευάσουν τον περίφημο “Πύργο του Τέσλα”, τον οποίο o Σερβοαμερικανός εφευρέτης είχε αρχίσει να κατασκευάζει στο Γουόρντερκλιφ του Λονγκ Άιλαντ από το 1901 ως το 1904, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει (ο πύργος αποσυναρμολογήθηκε και τελικά γκρεμίστηκε το 1917). Ωστόσο δύο Ρώσοι φυσικοί, τα αδέρφια Λέονιντ και Σέργκεϊ Πλεχάνοφ, απόφοιτοι του Ινστιτούτου Φυσικής και Τεχνολογίας στης Μόσχας, ισχυρίζονται πως ένας αναβαθμισμένος “Πύργος του Τέσλα”, σε συνδυασμό με την παραγωγή ενέργειας από ηλιακούς συλλέκτες, θα μπορούσε να επιλύσει το πρόβλημα της παγκόσμιας ενεργειακής πείνας. Οι ίδιοι τους έχουν περάσει πολλά χρόνια στην έρευνα και μελέτη των ευρεσιτεχνιών, των ημερολογίων και των σημειώσεων του Νίκολα Τέσλα και θεωρούν πως ο Τέσλα, επιχειρώντας την ασύρματη μεταφορά ενέργειας από τη μία ήπειρο στην άλλη, είχε φθάσει πολύ κοντά σε μία άνευ προηγουμένου επιστημονική ανακάλυψη που θα άλλαζε τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας.

Tesla-marx-generator-lightning.si_450

Οι δύο Ρώσοι φυσικοί υποστηρίζουν πως χρειάζονται αρχικά περίπου 800.000 δολάρια για την ανοικοδόμηση του περίφημου “Πύργο του Τέσλα” κι επειδή δεν θέλουν να εξαρτώνται από έναν και μόνον χρηματοδότη (όπως ο Τέσλα από τον Τζ. Π. Μόργκαν) επιχειρούν να συγκεντρώσουν χρήματα μέσω της μεθόδου IndieGoGo αξιοποιώντας το διαδίκτυο και κάθε είδους δωρεές και χορηγίες απ’ όλο τον κόσμο…

teslacoil-9

Σύμφωνα με τους αδελφούς Πλεχάνοφ όλες οι σημερινές ενεργειακές ανάγκες της ανθρωπότητας θα μπορούσαν να καλυφθούν εξ ολοκλήρου από μια τεράστια ενιαία εγκατάσταση σύγχρονων φωτοβολταϊκών πάνελ εκτάσεως 100.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (ίση με το 1,5% της έκτασης της ερήμου Σαχάρα). Το μόνο πρόβλημα είναι η μεταφορά αυτής της παραγόμενης ενέργειας στους τελικούς αποδέκτες/καταναλωτές της. Αν μπορούσε να βρεθεί ένας αποτελεσματικός τρόπος η ενέργεια αυτή να μεταφέρεται ασύρματα σ’ όλο τον πλανήτη, όπως ήταν και το όραμα του Τέσλα, τότε η ανθρωπότητα θα είχε λύσει οριστικά το ενεργειακό της πρόβλημα. Γι’ αυτό και οι δύο Ρώσοι φυσικοί πιστεύουν πως μια πειραματική επαλήθευση της θεωρίας Τέσλα θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε η ασύρματη μεταφορά ενέργειας να γίνει πραγματικότητα. Ισχυρίζονται επίσης ότι η μέθοδος που πρώτος επινόησε ο Τέσλα έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την «αριθμητική προσομοίωση του λογισμικού Ansoft HFSS”, άρα είναι θεωρητικά τουλάχιστον εφικτή. Αν αποδειχθεί και στην πράξη τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για ασύρματη μεταφορά ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, διανέμοντας προς όλους καθαρή ενέργεια προερχόμενη από τον Ήλιο.Untitled-36_32

Πρέπει να σημειωθεί πως ο αρχικός “Πύργος του Τέσλα” στο Wardenclyffe του Λόνγκ Άιλαντ ήταν τεράστιος είχε ύψος 57 μέτρα και ζύγισε περίπου 60 τόνους. Ωστόσο το πρωτότυπο σχέδιο του αντίστοιχου πύργου των αδελφών Πλεχάνοφ θα ζυγίζει μόνο δύο τόνους εξαιτίας της εξέλιξης στην τεχνολογία των αγώγιμων υλικών, ενώ το Πηνίο Τέσλα που θα κατασκευάσουν θα έχει ύψος περίπου 20 μέτρα. Εννοείται πως η πρωτοποριακή τους εγκατάσταση είναι εφοδιασμένη με προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. «Έχουμε διεξαγάγει ήδη τις βασικές μελέτες με εφαρμογή των υπολογιστικών μοντέλων και έχουμε σχεδιάσει όλες τις φάσεις του πειράματος. Θα μπορέσουμε να επιτύχουμε ασύρματη μεταφορά ενέργειας και θα καταγράψουμε τα αποτελέσματα. Η μετάδοση θα είναι ‘παγκόσμια’, όπως πρότεινε κι ο Τέσλα; Με βάση την έρευνα που έχουμε ήδη κάνει πιστεύουμε ότι ‘Ναι θα είναι παγκόσμια’, και αυτό πάμε να αποδείξουμε πειραματικά”, υποστηρίζουν οι δύο Ρώσοι επιστήμονες.tesla-coil-marx-generator

Ακόμη κι αν τα καταφέρουν πάντως και γίνει εφικτή η ασύρματη μεταφορά ενέργειας, υπάρχει ένα “μικρό πρόβλημα”: Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το Ήλιο είναι ακόμη ακριβή υπόθεση. Για παράδειγμα ένα τετραγωνικό μέτρο των φωτοβολταϊκών πάνελ κοστίζει για την ώρα περίπου 200 δολάρια. Αυτό σημαίνει πως για να καλυφθούν τα 100.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα απαιτείται το εκπληκτικό ποσό των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή περισσότερο από το άθροισμα του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Γι’ αυτό εκτός από τη μέθοδο της ασύρματης μεταφοράς ενέργειας θα πρέπει να ανακαλυφθεί κι ένας τρόπος παραγωγής φθηνής, καθαρής και άφθονης ενέργειας. Στο σημείο αυτό κι ενώ το σχέδιο των δύο Ρώσων φυσικών βρισκόταν σε φάση κατασκευής, την σκυτάλη της εξέλιξης την ανέλαβαν Ιάπωνες επιστήμονες που απέδειξαν πως είναι απολύτως εφικτή η μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας και μάλιστα από το διάστημα! 

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα

Γιώργος Στάμκος

Tesla01

 

«Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ»

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!

Μυηθείτε στον Θαυμαστό Κόσμο του Τέσλα

# ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ # ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΕΥΡΈΣΕΙΣ #ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΉ # ΧΑΜΈΝΑ ΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ FBI # ΥΠΕΡΌΠΛΑ ΤΈΣΛΑ # ΒΙΚΤΟΡΙΑΝΉ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉ # ΟΡΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ # ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ # # ΑΣΎΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ…

Σελίδες: 240

Tesla03

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Καλώς ήλθατε στο θαυμαστό κόσμο του Νίκολα Τέσλα! Είναι ένας κόσμος γεμάτος τεχνητές αστραπές, πειράματα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας, βικτοριανά ρομπότ, φαουστικές επιδείξεις εναλλασσόμενου ρεύματος, οράματα ελεύθερης ενέργειας, μυστικά υπερόπλα κι ακόμη, παραδοξολογίες, εκκεντρικότητες, ίντριγκες, προδοσίες και χρεοκοπίες. Ο Νίκολα Τέσλα (1856-1943), ένας «αουτσάιντερ» επιστήμονας κι εφευρέτης, είναι ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον 20ό αιώνα. Αν και του χρωστάμε τουλάχιστον 700 εφευρέσεις, ορισμένες εκ των οποίων θεμελίωσαν το σύγχρονο κόσμο, ο Τέσλα αγνοήθηκε από την επίσημη ιστορία, το όνομά του εξαφανίστηκε από κάθε λεωφόρο της γνώσης και κατέληξε μια ξεχασμένη μεγαλοφυία. Μια μεγαλοφυία που ξέρει ακόμη να φυλά καλά τα μυστικά της.

Μετά την πολυσυζητημένη βιογραφία του Νίκολα Τέσλα: «Ο προφήτης του 21ου αιώνα» (1999), που έκανε γνωστή στην Ελλάδα τη ζωή και το έργο του μεγάλου Σερβοαμερικανού εφευρέτη, ο Γιώργος Στάμκος, προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του Τέσλα! Επιχειρεί να χαρτογραφήσει το συναρπαστικό κόσμο του Νίκολα Τέσλα και να ξεδιπλώσει όλα τα μυστήρια, που σχετίζοντα μ’ αυτόν. «Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα» είναι ένα βιβλίο γεμάτο άγνωστες πληροφορίες, σημαντικές λεπτομέρειες, ξεχασμένες γνώσεις, σχεδιαγράμματα εφευρέσεων, φωτογραφικό υλικό καθώς, και εμπνευσμένα κείμενα του ίδιου του Τέσλα. Ένα βιβλίο που θα φωτίσει ακόμη περισσότερο το μυστήριο του μεγαλοφυούς ανθρώπου που επινόησε το Αύριο.

“Ο Νίκολα Τέσλα παραμένει ο μύθος, το κεντρικό σημείο, το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα”.

Gerry Vassilatos, Lost Science

TeslaADwallpaper

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ”;

 

To βιβλίο στοιχίζει 18 ευρώ και σας αποστέλλεται άμεσα (μέσω ΕΛΤΑ) στη διεύθυνσή σας με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Τηλεφωνείστε ΤΩΡΑ στο

2392.110215

ή στο 6945522050

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο) γράφοντας “Θαυμαστός Κόσμος Τέσλα”.
Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail:tesla.plate.gr@gmail.com

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ!

Tesla

«Δεν μ’ ενοχλεί που έκλεψαν τις ιδέες μου. Μ’ ενοχλεί που δεν είχαν τις δικές τους», 

Nikola Tesla

Advertisements