ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η Συνωμοσία της Σιωπής

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η Συνωμοσία της Σιωπής

new-energy-trombly

Το κοινό είναι πολύ πιο ισχυρό από τις λεγόμενες «ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος» (λόμπι). Όμως το κοινό κοιμάται”.

John O’ Malley Bockris, φυσικός

Του Γιώργου Στάμκου (stamkos@post.com)

free 1

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που χρησιμοποιούν οι διαχειριστές της εξουσίας για να εξοντώσουν τους εφευρέτες Ελεύθερης Ενέργειας. Αν ήσασταν ένας Αμερικανός εφευρέτης, οποίος επιθυμούσε να κατοχυρώσει μία σημαντική εφεύρεση που άνηκε στο χώρο της Ελεύθερης Ενέργειας, θα μπορούσατε να βρεθείτε και εσείς στη «μαύρη λίστα» των ανθρώπων που έχουν λάβει «διαταγές μυστικότητας» (secrecy orders). Σύμφωνα με μια πληροφορία που μεταδόθηκε από την Ομοσπονδία Αμερικάνων Επιστημόνων, έπειτα από την πράξη Freedom of Information Act για την απελευθέρωση μιας μεγάλης ροής απόρρητων πληροφοριών, το Πεντάγωνο έθετε κάθε χρόνο κάτω από διαταγές μυστικότητας έναν μεγάλο αριθμό αιτήσεων, που αφορούσαν ευρεσιτεχνίες του χώρου της Ελεύθερης Ενέργειας. Συγκεκριμένα μόνον το έτος 1991 το Πεντάγωνο έθεσε κάτω από διαταγές μυστικότητας τον εκπληκτικό αριθμό των 774 αιτήσεων για κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών, οι 506 εκ των οποίων αφορούσαν ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το 1979 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 290 αιτήσεις. Επίσης η αμερικανική κυβέρνηση απέστειλε ως σήμερα εντολές μπλοκαρίσματος σε μερικές χιλιάδες εφευρέσεις.

πετρος ζωγράφου petros zografou

Η παρακάτω διαταγή μυστικότητας εκδόθηκε το 1980 και την έλαβε ο εφευρέτης Ken MacNeill από την πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ. Η ύπαρξη της αποκαλύφθηκε σε επιστημονικό συνέδριο το 1983.

ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΥΣΤΙΚΌΤΗΤΑΣ

(Τίτλος 35, Κώδικας των ΗΠΑ [1952], τμήματα 181-188)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς τον αιτών άνωθεν ονομαζόμενο, στους κληρονόμους του, και σε οποιονδήποτε εντολοδόχο του δικηγόρο ή πράκτορά του, κατωτέρω διορισμένο υπόλογό του.

Με αυτό το έγγραφο ενημερώνεστε ότι η δική σας αίτηση, όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, βρέθηκε ότι περιέχει ως θέμα της ένα ζήτημα που είναι μία μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη, η οποία θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την δημόσια ασφάλεια, και γι’ αυτό το λόγο σας διατάζεστε να μην δημοσιεύσετε ή αποκαλύψετε με κανένα τρόπο την εφεύρεση ή οποιαδήποτε πρακτική πληροφορία σχετικά με αυτήν, συμπεριλαμβανομένων των μέχρι τώρα αδημοσίευτων λεπτομερειών του θέματος που είναι αντικείμενο αυτής της αίτησης, με κανέναν τρόπο ή σε κανένα πρόσωπο που δεν ήταν ενήμερο της εφεύρεσης πριν την ημέρα της διαταγής, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και τους υπάλληλους των υπόλογων, αλλά να κρατήσετε το μυστικό εκτός από τη γραπτή κατάθεση που κρατήθηκε από τον Επίτροπο των Ευρεσιτεχνιών, υπ’ αριθμόν 35 U.S.C. [1952] 182, 186…

hqdefault (1)

Στο συνέδριο, όπου ο Ken MacNeill αποκάλυψε δημόσια το προηγούμενο έγγραφο, συμβούλευσε τους εφευρέτες των συσκευών Ελεύθερης Ενέργειας να αγνοήσουν τις διαταγές μυστικότητας και να ανοιχτούν στο κοινό: «Διαδώστε τις πληροφορίες ή τα μυστικά των συσκευών σας σε αρκετούς ανθρώπους έτσι ώστε να είναι αδύνατον να σας σταματήσουν». Για να ακολουθήσουν όμως αυτή τη συμβουλή χρειάζεται να διαθέτουν θάρρος και μαχητικότητα, ιδιότητες όχι και τόσο συνηθισμένες στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας. Από την άλλη όμως οι επιστήμονες δυσφορούν για το απόρρητο (Top Secret), που θέτουν για διάφορους λόγους οι κυβερνητικοί υπάλληλοι στις εργασίες τους. Το απόρρητο πληγώνει το ηθικό των δημιουργικών επιστημόνων, που δεν βρίσκουν εξ αιτίας του την ευρύτερη αναγνώριση του έργου τους, την οποία και επιθυμούν.

LugosiDevilBat3

ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Η Ελεύθερη Ενέργεια έχει πολλούς εχθρούς κι ανάμεσα στους επιστήμονες. Καλοπληρωμένοι ακαδημαϊκοί και συντηρητικοί επιστήμονες, που αναπαράγουν δογματικά τη γνώση κι έχουν παραιτηθεί από τη διαδικασία της συνεχούς ανανέωσής της, αντιδρούν στις νέες επιστημονικές θεωρίες και στις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας, υποστηρίζοντας με θρησκευτική ευλάβεια το απαράβατο των Νόμων της Θερμοδυναμικής. Αυτοί θεωρούν ότι η Ελεύθερη Ενέργεια θα φέρει τα πάνω κάτω όχι μόνον στο χώρο της Φυσικής, αλλά σε όλους τους τομείς των επιστημών.

Free Energy Book Zografos Machine

Οι απαρχαιωμένες αλλά κατά τ’ άλλα πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις τους, απειλούνται από την επερχόμενη ενεργειακή επανάσταση. Το ίδιο και το γόητρο της επιστημονικής «αυθεντίας» του. Χωρίς πολλούς ενδοιασμούς λοιπόν στρέφονται κατά της Ελεύθερης Ενέργειας, συμμαχώντας με τους υπόλοιπους εχθρούς της. Οι επιστήμονες αυτοί αποτελούν συνήθως και το «θεωρητικό οπλοστάσιο» απ’ όπου οι πολέμιοι της Ελεύθερης Ενέργειας αντλούν συχνά «επιστημονικά» επιχειρήματα εναντίον της.

hqdefault

ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ

Μια ακόμη μεγάλη δύναμη που εμποδίζει την πρόσβαση των πολιτών στις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας είναι μια ομάδα ανέντιμων, διεφθαρμένων και απατεώνων «εφευρετών», που ακυρώνουν με τις πράξεις τους τη σοβαρότητα και αξιοπιστία αυτού του εκπληκτικού επιστημονικού ρεύματος. Αυτοί οι τσαρλατάνοι και απατεώνες «εφευρέτες» δρουν στο περιθώριο της Ελεύθερης Ενέργειας, σ’ έναν ομιχλώδη χώρο όπου συνυπάρχουν ανεξήγητες ανωμαλίες και «υπερφυσικές τεχνολογίες». Η αναξιόπιστη και συχνά γελοία δράση τους αποτελεί το καλύτερο «δώρο» για τους εχθρούς της αληθινής Ελεύθερης Ενέργειας, που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχουν για να δώσουν υπερβολική δημοσιότητα σ’ αυτές τις ατυχείς περιπτώσεις. Αυτοί οι περιθωριακοί τύποι δυσφημίζουν την Ελεύθερη Ενέργεια, ακυρώνοντας τη σοβαρότητά της.

Παρόμοια αρρωστημένα φαινόμενα απαντώνται σε όλους τους χώρους, όχι μόνον στους επιστημονικούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν στην Ελλάδα οι λεγόμενοι «Εψιλονολόγοι», οι περιβόητοι «ερευνητές» –οπαδοί οι περισσότεροι μιας αρχαΐζουσας ελληνικής ακροδεξιάς– της νεομυθολογικής «Ομάδας Ε», που δρουν στο περιθώριο του ιδεαλιστικού κινήματος της αναβίωσης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, δυσφημίζοντας το και εν τέλει ακυρώνοντας το.

Τις τελευταίες δεκαετίες ήρθαν στην επιφάνεια πολλές ιστορίες με ασυνήθιστες εφευρέσεις που στη συνέχεια αποδείχτηκαν ψεύτικες ή καλοστημένες απάτες. Κι όμως κάποιες από αυτές τις «εφευρέσεις-μαϊμού» παρέσυραν τη φαντασία του κόσμου, δημιουργώντας μια σχετική μυθολογία που συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Ονόματα όπως ο Ρον Χάμπαρτ, ο ιδρυτής της Σαϊντελογίας (Scientology), και ο Τζον Κίλι είναι ίσως τα πρώτα που μας έρχονται κατευθείαν στο μυαλό. Υπάρχουν όμως και δεκάδες άλλες περιπτώσεις τσαρλατάνων, που με τη δράση και το έργο τους έβλαψαν συνολικά την υπόθεση της Ελεύθερης Ενέργειας.

Tesla-marx-generator-lightning.si_450

ΤΟ «ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ» ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ

Από την άλλη υπάρχουν και ορισμένοι εφευρέτες που ασχολούνται με περιθωριακές τεχνολογίες, οι οποίοι παρουσίασαν, λανθασμένα, ορισμένες χρήσιμες φυσικές ανωμαλίες ως δικές τους «εφευρέσεις». Παρ’ όλα αυτά δεν έχασαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό του ως σημαντικό εφευρέτη προσδοκώντας τη δόξα. Στο χώρο αυτό οι ερευνητές, καθώς κινούνται στα όρια της συμβατικής επιστήμης, προσλαμβάνονται συχνά από έναν παράξενο συνδυασμό του «πυρετού του χρυσού» και συμπλέγματος του «Μεσσία». Παράξενα πράγματα συμβαίνουν όταν κανείς αισθάνεται πως μπορεί να γίνει ξαφνικά πλούσιος ή να σώσει τον κόσμο. Χρειάζεται τρομακτική αυτοπειθαρχία και εντιμότητα για να παραμείνει ακέραιος και αντικειμενικός. Πάρα πολλοί εφευρέτες έχασαν κυριολεκτικά τα μυαλά τους πιστεύοντας πως έχουν στα χέρια τους μια συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας, που τελικά αποδείχθηκε φενάκη.

free-energy-book-zografos-machine-1

Ένας μεγάλος αριθμός από εφευρέτες έχοντας αντιμετωπίσει την εχθρότητα και τις πολυποίκιλες διώξεις των εχθρών της Ελεύθερης Ενέργειας, έχουν αναπτύξει ένα «σύμπλεγμα καταδίωξης» (Persecution Complex), που τους έκανε καχύποπτους και φοβισμένος, και σε τελική ανάλυση ψυχολογικά ανίκανους να αναπτύξουν συσκευές που θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την ενεργειακή της σκλαβιά. Διακατεχόμενοι από μανία καταδίωξης και φοβίες, είναι πεπεισμένοι πως πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια «οργανωμένη συνωμοσία» εναντίον τους, χρησιμοποιώντας συχνά τη φράση Αυτοί (They) στην προσπάθεια τους να περιγράψουν όσους παγερούς και απρόσωπους γραφειοκράτες τους κάνουν τη ζωή δύσκολη –μια ψύχωση που παραπέμπει και στους γνωστούς «Men In Black» (Άνδρες Με Τα Μαύρα) από τις ιστορίες με UFO. Ο Βρετανός συγγραφέας John Davidson λέει χαρακτηριστικά πάνω σ’ αυτό: «Αρκετοί από αυτούς που έχουν θέσει τον εαυτό τους στον αγώνα κατά του ‘’συστήματος’’, έχουν δημιουργήσει παρανοϊκά συναισθήματα θυματοποίησης και καταστολής, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει καμία ίντριγκα που τους εμποδίζει, παρά μόνον μια υποσυνείδητη αδράνεια να ‘’σχηματίσουν άποψη’’».

156878g-free_energy

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως να μην βρίσκεται στους εχθρούς της Ελεύθερης Ενέργειας και σε μια κάποια «παγκόσμια συνωμοσία» αλλά στην ανωριμότητα της ίδιας της σημερινής ανθρώπινης κοινωνίας. Ο Toby Grotz από το Κολοράντο, ένας μηχανικός και οργανωτής πολλών συνεδρίων για τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες, δεν πιστεύει πως η καταστολή της Ελεύθερης Ενέργειας είναι μια «οργανωμένη συνωμοσία». Πιστεύει αντίθετα πως το πρόβλημα προέρχεται από μας τους ίδιους, από την αντίσταση μας στην αλλαγή: «Το συλλογικό μας ασυνείδητο δεν έχει ακόμη αποφασίσει να κάνει ένα κβαντικό άλμα προς την Ελεύθερη Ενέργεια... Το συλλογικό μας ασυνείδητο έχει κρίνει πως είναι σωστό να ελέγχει τη φωτιά, τον τροχό, την ατμομηχανή, τους ηλεκτρικούς κινητήρες, την πυρηνική ενέργεια –όλα αυτά τα μικρά τεχνολογικά άλματα, που καθόρισαν την εξέλιξη μας, προέρχονται από την απόφαση του συλλογικού μας ασυνείδητου, που κάποια στιγμή είπε: ‘’Εντάξει, είναι η στιγμή να το κάνουμε αυτό. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε».

revma

Ίσως τελικά οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελεύθερης Ενέργειας να είμαστε εμείς οι ίδιοι! Όσο πιο έμπειροι γινόμαστε, άλλο τόσο γινόμαστε και φοβητσιάρηδες. Αποδεδειγμένα η πείρα διδάσκει το φόβο στις αλλαγές. Οι εμπειρίες τείνουν να κάνουν τους ανθρώπους άτολμους και συντηρητικούς. Η εμπειρία σκοτώνει δημιουργία και τη φαντασία. Οι σημερινοί άνθρωποι φοβούνται όλο και περισσότερο να εκτεθούν, να ανοιχτούν προς το άγνωστο. Με το φόβο όμως και τη συντηρητικότητα είναι αδύνατον να απελευθερωθεί ενεργειακά η ανθρωπότητα.

MESA MAS

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

Εκείνο που εμποδίζει σε τελική ανάλυση την ανάπτυξη των τεχνολογιών της Ελεύθερης Ενέργειας είναι το γεγονός πως οι σημερινοί άνθρωποι δεν έχουν την πνευματική ωριμότητα για να δεχθούν κάτι τέτοιο. Η Ελεύθερη Ενέργεια θα μπορούσε να γίνει η κινητήριος δύναμη μιας φωτισμένης κοινωνίας. Και όλοι γνωρίζουμε πως σημερινές ανθρώπινες κοινωνίες κάθε άλλο παρά φωτισμένες είναι. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε να «ωριμάσει» πνευματικά ο άνθρωπος για να εξαπολυθεί η Ελεύθερη Ενέργεια. Μέρα με την ημέρα ο ζωντανός πλανήτης μας καταρρέει οικολογικά και η Ελεύθερη Ενέργεια είναι ένας τρόπος να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφική διαδικασία. Το ιδανικότερο θα ήταν η ανθρωπότητα να ωριμάσει ταυτόχρονα με την εξαπόλυση της επόμενης πλανητικής επανάστασης. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να συνειδητοποιήσουμε πως η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας. Όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Peter Lindemann: «Η πηγή της Ελεύθερης Ενέργειας βρίσκεται μέσα μας. Θα βγει στην επιφάνεια αν εκφράσουμε ελεύθερα τον εαυτό μας».

FreeENERGY cover4

Πηγή: Γιώργος Στάμκος, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η Επανάσταση που Αλλάζει τα Πάντα (Επανέκδοση).

ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΣΛΑ

Μυηθείτε στον ανεξερεύνητο κόσμο του Νίκολα Τέσλα και της Ελεύθερης Ενέργειας μ’ ένα μοναδικό πακέτο βιβλίων…

Wardenclyffe-Tower-Animation-pics1
ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ

ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΟΥ (MY INVENTIONS)

Η Παράξενη Αυτοβιογραφία του Τέσλα

(100 σελ. Τιμή: 5 ευρώ)

 nikola-tesla-i-efefresis-mu-ebook
Νίκολα Τέσλα: Επιστήμονας, εφευρέτης, οραματιστής, ανθρωπιστής, εκκεντρικός, φιλόσοφος, προφήτης… Μια αινιγματική και παρεξηγημένη μορφή, που παραμένει ο μύθος και το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα. Ο Τέσλα δεν ήταν μόνον ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες και εφευρέτες της εποχής του, ήταν στη κυριολεξία ο «Προμηθέας» του ηλεκτρισμού και ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον 20ο αιώνα. Ήταν ένας πρωτοπόρος, που με την ευαισθησία ενός ποιητή ξεκλείδωσε τα μυστικά της Φύσης και τα χάρισε στην ανθρωπότητα. Ένας ονειροπόλος που τόλμησε με τη σκέψη του ν’ αγγίξει τα άστρα.

Το βιβλίο αυτό είναι η παράξενη αυτοβιογραφία του Νίκολα Τέσλα με τίτλο “Οι Εφευρέσεις Μου”. Τα χρόνια που έρχονται θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο το ημιτελές έργο του Τέσλα κι ενδεχομένως θα επιβεβαιώσουν και πολλές από τις προβλέψεις του για το μέλλον της ανθρωπότητας. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Νίκολα Τέσλα: “Το παρόν είναι δικό τους. Το μέλλον είναι δικό μου”.

Anoigma

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

(The Problem of Increasing Human Energy )

100 σελ. Τιμή: 5 ευρώ

 NIKOLA TESLA FREE ENERGY BOOK

Οι τεχνολογίες της Ελεύθερης Ενέργειας έχουν τη δική τους «μυστική» ιστορία, γεμάτη με ανθρώπινους θριάμβους, αγώνες, συγκρούσεις και αποτυχίες. Στην προσπάθεια τους να κατασκευάσουν συσκευές Ελεύθερης Ενέργειας οι πρωτοπόροι αυτού του χώρου έπρεπε συχνά να αψηφήσουν τους γνωστούς νόμους της Φυσικής και να εξερευνήσουν μόνοι τους αχαρτογράφητες «ηπείρους γνώσεων», κτίζοντας σ’ αυτές μνημεία του ανθρώπινου πνεύματος. Εργαζόμενοι στα όρια της παραδοσιακής επιστήμης και με ελάχιστη υποστήριξη, κράτησαν με «αίμα και ιδρώτα» ζωντανές τις έρευνές τους. Ωστόσο τα επιτεύγματα τους δεν εμφανίστηκαν ποτέ στα σχολικά βιβλία. Αγνοήθηκαν σκόπιμα για δεκαετίες και παρέμειναν άγνωστοι στο ευρύ κοινό μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία όμως χρόνια οι ιστορίες τους άρχισαν να γίνονται ευρύτερα γνωστές και να αποκαθίσταται αναδρομικά η μνήμη τους. Αυτή είναι και η περίπτωση του Νίκολα Τέσλα (NikolaTesla), του ανθρώπου που “ανακάλυψε” το μέλλον.

Για ένα σχεδόν χρόνο (1899-1900) στο Κολοράντο Σπρινγκς και σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, ο Τέσλα πραγματοποίησε μια σειρά από σημαντικά πειράματα πάνω στην ασύρματη μεταφορά ενέργειας. Εκεί κατόρθωσε όχι μόνο να δημιουργήσει τεχνητές αστραπές μήκους 40 μέτρων, αλλά και ν’ ανάψει λαμπτήρες και να θέσει σε λειτουργία συσκευές σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων!

Στο Κολοράντο Σπρινγκς ανακάλυψε κάτι που ήδη διαισθανόταν: πως η Γη ήταν μια τεράστια «ενεργειακή πισίνα», ένας καλός ενεργειακός αγωγός, πράγμα που σήμαινε ότι το παγκόσμιο σύστημα ασύρματης μετάδοσης ενέργειας, που οραματιζόταν, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ολόκληρος ο πλανήτης μπορούσε να διασυνδεθεί ενεργειακά αν κατασκευαζόταν, σύμφωνα με το σχέδιό του, ένα δίκτυο από πύργους εκπομπής και λήψης ηλεκτρικής και ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ακόμη και η ίδια η γη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας, έτσι ώστε ο καθένας να ήταν σε θέση ν’ αντλήσει ενέργεια χώνοντας απλά μια μεταλλική ράβδο στο έδαφος!

Το Ιούνιο του 1900 ο Τέσλα δημοσίευσε στο περιοδικό Century μια μακροσκελή μελέτη του με τον τίτλο The Problem Of IncreasingHuman Energy (Το Πρόβλημα της Αυξανόμενης Ανθρώπινης Ενέργειας), στην οποία γινόταν ειδική αναφορά στους τρόπους τιθάσευσης της ηλιακής ενέργειας: «Ο ήλιος είναι η πηγή που καθοδηγεί τα πάντα. Ο ήλιος συντηρεί όλη την ανθρώπινη ζωή και εφοδιάζει την ανθρώπινη ενέργεια…»

Πρόκειται για ένα δοκίμιο γεμάτο με ιδέες, σχέδια και οράματα του Τέσλα για την επίτευξη της Ελεύθερης Ενέργειας και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Κοινωνία αντέχει μια αλλαγή κάθε φορά.

Την πρώτη φορά που πήγα ν’ αλλάξω τον κόσμο με είπαν οραματιστή.

Την δεύτερη, μου ζήτησα ευγενικά ν’ αποσυρθώ…”

Νίκολα Τέσλα

 TESLA KERAYNOI

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

& ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

(100 σελ. Τιμή: 7 ευρώ)

cover TEXNOLOGIES MELONTOS TEL

 • Γιατί ο Νίκολα Τέσλα θεωρείται ως ο «Πατέρας της Ελεύθερης Ενέργειας»;
 • Τι ξέρετε για τον Βίκτωρ Σάουμπεργκερ και τα μυστικά του ζωντανού νερού;
 • Είναι εφαρμόσιμη η Ψυχρή Σύντηξη;
 • Γιατί το Υδρογόνο αποτελεί το «καύσιμο του μέλλοντος»;
 • Ποια είναι η ενεργειακή επανάσταση του Υδρογόνου;
 • Υπάρχουν τεχνολογίες εκμετάλλευσης του «Αιθερικού Πεδίου»;
 • Ποια είναι η Ενέργεια του Μηδενικού Σημείου;
 • Τι γνωρίζετε για την Thestadistatica, τη μυστηριώδη συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας μιας Ελβετικής Κοινότητας;
 • Ποιες είναι οι Νέες Τεχνολογίες Ηλιακής Ενέργειας;
 • Τα Βιοκαύσιμα και η ενέργεια από τα φυτά, αποτελούν λύση για την εξάντληση του πετρελαίου;
 • Πότε θα κορυφωθεί η άντληση του Πετρελαίου, σύμφωνα με την περίφημη Peak Oil Theory;
 • Ποιοι είναι οι Εφευρέτες των Συσκευών Ελεύθερης Ενέργειας;
 • Ποιοι εμποδίζουν τη νέα ενεργειακή επανάσταση;

TESLA 23

«Δεν μ’ ενοχλεί που έκλεψαν τις ιδέες μου. Μ’ ενοχλεί που δεν είχαν τις δικές τους»,  Nikola Tesla

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ;
 

Και τα τρία βιβλία στοιχίζουν μόνο 17 ευρώ και αποστέλλονται ως πακέτο.

Τα βιβλία σας αποστέλλονται άμεσα (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Τηλεφωνείστε ΤΩΡΑ στο

2392.110215

ή στο 6945522050

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο) γράφοντας “Βιβλία Τέσλα”.
Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: tesla.plate.gr@gmail.com

TESLA ANOIGMA

«Η ενέργεια βρίσκεται παντού και σε αφθονία. Εμείς όμως διψάμε. Μοιάζουμε με κάποιον που βρίσκεται πάνω σε μια βάρκα που πλέει μέσα σ’ ένα ποτάμι, αλλά πεθαίνει από τη δίψα, γιατί δε διαθέτει ένα ποτήρι για να πιει νερό».

Νίκολα Τέσλα 

Advertisements

One thought on “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η Συνωμοσία της Σιωπής

 1. Παράθεμα: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η Συνωμοσία της Σιωπής | Klik. News

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.