Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

LINDA GOODMAN

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣcosmic_energy1-662x1024


Η Linda Goodman (09.04.192521.10.1995) ήταν το καλλιτεχνικό όνομα της Mary Alice Kemery, της πασίγνωστης Αμερικανίδας συγγραφέας και ποιήτριας. Έγινε παγκοσμίως γνωστή με το πρώτο της βιβλίο Linda Goodmans Sun Signs (Τα Ζώδια του Ήλιου), που δημοσιεύτηκε στη Νέα Υόρκη το 1968. Αυτό το βιβλίο της ήταν το πρώτο βιβλίο αστρολογίας που βρέθηκε ποτέ στη περίφημη λίστα «New York Times bestseller list».star singsΜε το τέταρτο βιβλίο της Star Signs: The Secret Codes of the Universe. A practical Guide for the New Age η Λίντα Γκούντμαν ήταν πλέον γνωστή ως πνευματική πρωτοπόρος και «μητέρα” του κινήματος της Νέας Εποχής (Mother od New Age Movement). Μέσα σ’ αυτό το βιβλίο ασχολείται, εκτός από την κλασική αστρολογία και την αριθμολογία, αλλά για πρώτη φορά ουσιαστικά ανοίγει μερικούς ως τότε άγνωστους δρόμους της ολιστικής θεραπείας και αυτοθεραπείας, που επιτυγχάνεται μέσω των θεραπευτικών ενεργειών που αυξάνουν τα επίπεδα της ενέργεια Πράνα στον άνθρωπο. Σε αυτά τα πλαίσια γράφει και για την θεραπευτική πλακέτα του Τέσλα την οποία η ίδια την ονομάζει “Μαγική”. Ακολουθεί η μετάφραση ενός αυτούσιου μέρους του βιβλίου όπου περιγράφει τις δικές τις εμπειρίες με τις θεραπευτικές ενέργειες του σύμπαντος και τη θαυματουργή πλακέτα Τέσλα…

imagesSAA2Q9QY


Κ
άθε υλικό αντικείμενο αλλά και το κάθε ζωντανό ον, ανθρώπινο ή όχι, γνωρίζουμε ότι δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, η μονάδα της οποίας μετράται με κύματα του φωτός ανά δευτερόλεπτο [Angstrom/sec, angstrom units (light waves) per second]. Μ’ αυτό τον τρόπο υπολογίζεται η ζωτική ενέργεια, που είναι υπεύθυνη για την συμπαντική αρμονία και τη συγχρονικότητα. Τα ξεχασμένα ουράνια τόξα και οι ξεχασμένες μελωδίες δημιουργούν την Ενότητα του Σύμπαντος (Oneness of the Universe) καθιερωμένη με τις ανακαλύψεις και την αντίληψη των πρωτογενών κυττάρων του Cleve Backster. Στην Ινδία αυτή η ζωτική δύναμη ονομάζεται ΠΡΑΝΑ, αλλά, όπως και να την ονομάσετε, δεν θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτήν, παρόλο που προς το παρόν χρησιμοποιείτε μόνο ένα κλάσμα δευτερολέπτου της δύναμής της. Ο τρισδιάστατος νους σας μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να συντονιστείτε με την κοσμική συνείδηση των τεσσάρων διαστάσεων (τον Ανώτερο Εαυτό σας), που σας επιτρέπει να «δείτε το φως» και να συντονιστείτε με το Σύμπαν, επειδή μέσα σ’ αυτά τα χρώματα και τις χορδές όλη η μαγεία έχει συλληφθεί και όλα τα θαύματα έχουν γεννηθεί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συντονιστείτε. Δεν είναι μόνο ένας, είναι όντως πολλοί. Ένας από αυτούς είναι και η Μαγική Πορφυρή Πλακέτα εμπνευσμένη από την εφεύρεση του Νίκολα Τέσλα (Nikola Tesla). Οι πλακέτες αυτές έχουν διοχετευθεί στη Γη στην Εποχή του Υδροχόου από τις υψηλότερες σφαίρες, μέσα από το νου και τον εγκέφαλο ενός ανθρώπου που ήξερε τον Nικολα Τέσλα, και έχει μελετήσει εφευρέσεις του εις βάθος, αλλά ο οποίος προτιμά να παραμείνει ανώνυμος, όπως κάνουν πολλοί Καρκίνοι στο ζώδιο και είναι της βαθιάς γνώσης. Οι πλακέτες αυτές είναι anodized με ηλεκτρόλυση, με ένα βαθύ πορφυρό χρώμα, το οποίο ανήκει στη θεραπευτική ακτίνα του φάσματος του ουράνιου τόξου. Μ’ αυτό τον τρόπο η ατομική δομή της πλακέτας έχει τροποποιηθεί, έτσι ώστε να είναι συντονισμένη μ’ ένα πολύπλοκο τρόπο και μέσω της δόνησης υψηλής συχνότητας με την ενεργειακή δύναμη της ζωής, έτσι ώστε να συνδέεται με τη γνωστή ενέργεια των αρνητικών ιόντων. Οι Πορφυρές Ενεργειακές Πλακέτες διαθέτουν ένα ενεργειακό πεδίο που είναι ικανό να διεισδύσει σε κάθε ζωντανό πράγμα, φυτό, ζώο ή άνθρωπο.

Healing Energy

Η ενέργεια της ζωτικής δύναμης ή αλλιώς Πράνα μπορεί να μετρηθεί με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι μέσω του Ραδιονικού (radionic) εξοπλισμού. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέτρηση, το επίπεδο της ενέργειας ενός ατόμου που δεν είναι φωτισμένο, άνδρας ή γυναίκα, θα μπορούσε να πιάνει, ας πούμε, 20 μονάδες της κλίμακας. Όταν αυτό το άτομο είναι κάτω από την επιρροή μιας πορφυρής πλακέτας τότε το επίπεδο του θα αυξηθεί άμεσα σε 90 ή 95. Δεν θα παραμείνει σ’ αυτό το επίπεδο, καθώς η συνεχής χρήση της πλακέτας θα φέρει σταδιακά την ενέργεια του ατόμου σε 100 μονάδες μόνιμα. Δηλαδή θα “Φωτιστεί”. Και θα φτάσει σε μεγαλύτερη από 100, δεδομένου ότι η ζωτική ενέργεια ακόμη δεν μπορεί να μετρηθεί πλήρως από κανέναν. Έτσι, με τη χρήση αυτής της μαγικής πλακέτας της Νέας Εποχής τελικά θα αυξηθεί το ποσοστό της συχνότητας σας, δηλαδή της μονάδας Angstrom ανά δευτερόλεπτο.

Πως ακριβώς λειτουργούν αυτές οι πλακέτες δεν πρέπει τόσο πολύ να σας απασχολεί, όσο το τι μπορούν να κάνουν για σας. Υπάρχουν τόσα πολλά μίνι θαύματα που οι πλακέτες πετυχαίνουν (μερικά από τα οποία θα ανακαλύψετε μόνοι σας) και είναι δύσκολο να τα αναφέρουμε όλα. Εδώ παραθέτω μόνο μερικά…

Πρώτον και κύριον οι πλακέτες αργά αλλά σταθερά θ’ αυξήσουν πολύ την δονητική συχνότητα αυτών που τις χρησιμοποιούν. Θα μειώσουν τις αρνητικές δονήσεις σε τρόφιμα, νερό όπως και σε άλλα ποτά και καπνό. Πολλοί άνθρωποι που διαθέτουν και χρησιμοποιούν τις πλακέτες, τοποθετούν τα τρόφιμά τους στις μεγαλύτερες πλακέτες, καθώς και στην τσάντα για τα ψώνια επί περίπου δεκαπέντε λεπτά. Οι ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με το νερό και συχνά αρρωσταίνουν όταν βρίσκονται σε μια ξένη χώρα, αλλά αν το νερό ενεργοποιείται με μία πορφυρή πλακέτα για δύο ή τρία λεπτά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τσιγάρα γίνονται ηπιότερα μετά από την τοποθέτησή τους πάνω στην πλακέτα για δεκαπέντε λεπτά ή ένα ανανάς, για παράδειγμα, με το ίδιο τρόπο θα χάσει την ξινή του γεύση και θα γίνει πιο γλυκός. Αλλά η μαγεία που προσωπικά θεωρώ ότι είναι η πιο χρήσιμη αφορά τον πόνο... Όταν μια πορφυρή πλακέτα λοιπόν τοποθετείται σ’ ένα έγκαυμα ή ένα κόψιμο, ή σ’ ένα πονεμένο μέρος οπουδήποτε στο σώμα, η επούλωση αισθητά επιταχύνεται και ο πόνος είτε σε μεγάλο βαθμό μειώνεται ή εξαφανίζεται εντελώς με εκπληκτική ταχύτητα, συνήθως εντός πέντε έως δέκα λεπτών, σπάνια χρειάζεται περισσότερα από είκοσι λεπτά. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενέργεια της πλακέτας κατά την επιστροφή των τραυματισμένων κυττάρων ή ιστού σε ένα κανονικό ρυθμό δόνησης. Έτσι, η επούλωση και η εξαφάνιση του πόνου οφείλονται στο γεγονός ότι η προσβληθείσα περιοχή επανέρχεται στην σωστή ισορροπία της.
Μία από τις
μαγείες που με βοήθησε άπειρες φορές είναι η ικανότητα της Ενεργειακής Πορφυρής Πλακέτας να εξαφανίσει την αίσθηση ναυτίας σχεδόν αμέσως. Κάθε φορά που νιώθω σοβαρή ναυτία, για οποιονδήποτε λόγο, βιάζομαι να πάρω μια πορφυρή πλακέτα, ξαπλώνω στο κρεβάτι ανάσκελα και τοποθετώ την πλακέτα στο Ηλιακό Πλέγμα μου (plexus solaris). Η μεγάλη πλακέτα λειτουργεί πιο γρήγορα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά και μια μικρή κάνει επίσης τη δουλειά της, αλλά χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά περισσότερο. Η χρήση της πλακέτας με αυτό τον τρόπο ωθεί όλες τις αισθήσεις της ναυτίας να εξαφανίζονται μέσα σε όχι περισσότερο από πέντε λεπτά, συνήθως μέσα σε ένα με δύο λεπτά… και μερικές φορές σε τριάντα δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό το ανακουφιστικό του πόνου και της ναυτίας, που είναι πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζομαι και συνήθως μέσα στην βιασύνη.

Linda Goodman 1

Μερικοί από τους φίλους μου κοιμούνται με μια πλακέτα τοποθετημένη κάτω από το μαξιλάρι τους, μέσα στην μαξιλαροθήκη (στην κάτω πλευρά, όχι πάνω όπου είναι το κεφάλι) όλη τη νύχτα... Ξυπνούν το πρωί με περισσότερη ενέργεια, και αισθάνονται σαν να είχαν έναν πλήρη οκτάωρο ύπνο, είτε το είχαν είτε όχι. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι μερικοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αυξήσουν δονητικό ρυθμό τους μ’ αυτόν τον τρόπο επειδή είναι τόσο ευαίσθητοι στην ενέργεια και μένουν ξύπνιοι όλη τη νύχτα!
Ένας από τους εργάτες, που δούλευαν πάνω στον σχεδιασμό του σπιτιού μου στο Κολοράντο, ήρθε μία μέρα στη δουλειά με ένα πονοκέφαλο ημικρανίας και ήταν έτοιμος να πάρει άδεια, μέχρι που του έδεσα μία «μαγική πορφυρή πλακέτα» (του μικρού μεγέθους) στο κεφάλι του μ’ ένα μαντίλι και του ζήτησα να το αφήσει στο κεφάλι του για δεκαπέντε λεπτά. Εκείνος αισθάνθηκε μάλλον αμήχανα, αλλά συμφώνησε, και λιγότερο από πέντε λεπτά αργότερα, όταν τον ρώτησα για τον πονοκέφαλό του, ήταν πάνω σε μια σκάλα, και χτυπούσε τα καρφιά. Εκείνος με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε: «Έχει φύγει εντελώς. «

«Εντάξει τότε, δώσε μου πίσω την πλακέτα μου», του είπα, χαμογελώντας και νιώθοντας μία ευχαρίστηση όπως πάντα, όταν γινόμουν μάρτυρας της ανεξάντλητης μαγείας της πλακέτας. Μου απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου : «Δεν πρόκειται να σου το δώσω πίσω Αυτό! Θα το αφήσω πάνω μου όλη την ημέρα και μετά θα το πάρω μαζί μου«. Βέβαια, εγώ ευγενικά του την έκανα δώρο την πλακέτα και ήταν τόσο ευτυχής σαν να του είχα δώσει ένα μαγικό ραβδί το οποίο, κατά κάποιο τρόπο, ακριβώς αυτό ήταν. Όποιος βοηθάει ένα φίλο με μια πορφυρή πλακέτα, πρέπει να ξέρει ότι πολύ πιθανόν ο φίλος να τη ζητήσει να την κρατήσει, οπότε το σοφό είναι να έχουμε πάντα μερικές πλακέτες μαζί μας για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιστατικό που περιέγραψα δεν είναι παρά ένας από τους πάνω από εκατό πονοκεφάλους που έχουν θεραπευτεί αμέσως, με την βοήθεια της πλακέτας Τέσλα όλα αυτά τα χρόνια.

Μια άλλη φορά ένα από κυριολεκτικά χιλιάδες παραδείγματα- ένας φίλος με βοηθούσε κι έκοβε ξύλα για μένα. Κάποια στιγμή έκανε μία δυνατή κίνηση και του “έφυγε” o ώμος. Στο μπράτσο του παρουσιάστηκε ένας έντονος πόνος κι ήταν αποφασισμένος να πάει στο γιατρό. Τον έβαλα να καθίσει στον καναπέ, του έκανα ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι και του έδεσα μια πορφυρή πλακέτα στο μπράτσο του. Μέχρι τη στιγμή που είχε τελειώσει το τσάι (και μια φέτα κέικ) ο πόνος είχε εξαφανιστεί εντελώς, και πέντε λεπτά αργότερα ήταν στην πίσω αυλή κόβοντας ξύλα και πάλι. Ήταν το φάρμακο της Νέας εποχής!

PLAKETA-TESLA-6

Εκτός από την άμεση μείωση σχεδόν όλων των ειδών πόνου, και όλων των άλλων εκδηλώσεων δευτερευόντων θαυμάτων”, υπάρχει μία συγκεκριμένη χρήση των ενεργειακών πορφυρών πλακετών, που μ έχουν κάνει πραγματικά να εκπλαγώ, γιατί ήταν σχεδόν απίστευτο, αλλά εμφανώς και αλάνθαστα αληθινό. Βέβαια, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να σας πείσει κανείς απόλυτα για την εγκυρότητα καθαυτού, υποθέτω, εκτός αν το δοκιμάσετε μόνοι σας

Έχουμε ήδη πει ότι ο κάθε άνθρωπος δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα των κυμάτων φωτός. Είναι μια «μεταφυσική» αλήθεια ή γεγονός που αποτελεί το θεμέλιο ενός τεράστιου ποσού των ανυπολόγιστων και ανυποψίαστων «μαγικών» φαινόμενων. Οι ιθαγενείς που ζουν ακόμη στις ζούγκλες συχνά αρνούνται να επιτρέψουν στους ιεραπόστολους και άλλους επισκέπτες να πάρουν τις φωτογραφίες τους με μια φωτογραφική μηχανή, για λόγους που στηρίζονται σε τέτοια «απολίτιστα» μυαλά (καθαρά όμως από την ψυχική αιθαλομίχλη του πολιτισμού), και δημιουργήθηκαν από την πιο ενεργή Έκτη Αίσθηση, το Τρίτο Μάτι που κατέχουν ακόμη αυτοί οι Γήινοι. Ισχυρίζονται ότι αυτός που τους φωτογραφίζει, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, «ληστεύει κι ένα κομμάτι από την ψυχή τους». Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ωστόσο, αυτό που κλέβει ο φωτογράφος είναι ένα ποσοστό της συχνότητάς τους, και αυτό δεν είναι μυστήριο για όποιον καταλαβαίνει τη δονητική συχνότητα του ατόμου για την οποία έχουμε συζητήσει. Κατά κάποιο τρόπο, μέσα από τη διαδικασία της φωτογράφησης η συχνότητα του ατόμου που φωτογραφίζεται είναι εντυπωμένη όσο από την θετική τόσο και από την αρνητική εκτύπωση. Ως εκ τούτου, αυτή η συγκεκριμένη μαγεία της πορφυρής πλακέτας λειτουργεί μόνο όταν το αρνητικό της φωτογραφίας δεν έχει καταστραφεί, και είναι γνωστό ότι υπάρχει κάπου, είτε στο σπίτι, ή ακόμα και στα αρχεία του φωτογράφου ο οποίος πήρε την αρχική εικόνα -ή όταν χρησιμοποιείτε μια εκτύπωση Polaroid. (σ.μ. το 1988, όταν έγραφε αυτό το βιβλίο, ακόμη δεν υπήρχαν ηλεκτρονικές φωτογραφίες).

Ας πούμε λοιπόν ότι ένα παιδί, ένας σύντροφος, αγαπημένο πρόσωπο ή ένας φίλος (ίσως ένας εργοδότης ή ένας γείτονας ή συνεργάτης) συμπεριφέρεται με τον πιο αρνητικό και εξοργιστικό τρόπο, όπως κάνουμε όλοι μας που και που γιατί κι αυτό είναι ένα κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Μπορείτε κυριολεκτικά να το γυρίσετε ανάποδα αυτό το πρόσωπο, αλλάζοντας τη στάση του από την αρνητική σε θετική όχι μόνιμα, αλλά μέχρι την επόμενη φορά με τη χρήση της Πορφυρής Πλακέτας και μάλιστα με τον ακόλουθο τρόπο: (Αλλά μην πείτε στο άτομο αυτό τι κάνετε!)

PLAKETA-TESLA-21

Τοποθετήστε μπρούμυτα, είτε μια φωτογραφία Polaroid είτε μια εκτύπωση μιας φωτογραφίας, της οποίας το αρνητικό ξέρετε ότι υπάρχει και δεν έχει καταστραφεί, πάνω σε μία πορφυρή πλακέτα Τέσλα μικρού μεγέθους. Αφήστε την εκεί για περίπου μία ώρα. Συνήθως μέσα σε περίπου δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά η στάση του ατόμου θα υποβληθεί σε μια αναπάντεχη αλλαγή, θα μεταμορφωθεί εντελώς από το «δυσάρεστο», πεισματάρη, εγωιστή, θυμωμένο, ενοχλημένο ή άπονο, να είναι απολογητικό, χαρούμενο, ανιδιοτελή, συμπαθητικό και ευχάριστο. Πρέπει πραγματικά να έχετε αυτή την εμπειρία για να κατανοήσετε το απόλυτο θαύμα της. Μέσα σε λίγα λεπτά, το άτομο θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως, ανάλογα με το πού και το πώς η «διαφωνία» έγινε, και θα επιδείξει μια πλήρη αλλαγή στάσης, ζητώντας συγνώμη για την προηγούμενη αρνητική συμπεριφορά ή την ομιλία του. Τα πρώτα λεπτά θα μείνετε πραγματικά έκπληκτοι από αυτό το είδος ενεργειακής δύναμης! Ή μπορείτε να επιλέξετε να δοκιμάσετε αυτή τη μαγεία πριν μιλήσετε με το συγκεκριμένο άτομο, για να εξασφαλίσετε ότι η τηλεφωνική σας επικοινωνία ή συνάντηση θα είναι αρμονική. Να θυμάστε ποτέ να μην πείτε στο πρόσωπο τι κάνετε γιατί το μυαλό του ατόμου είναι τότε σε θέση να μπλοκάρει ή να αρνείται τη θετική έγχυση ενέργειας.

Αυτό το είδος της ενεργοποίησης με την Πορφυρή Πλακέτα δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσουμε για κάποιο ασήμαντο λόγο. Μόνον όταν είναι πραγματικά σημαντικό να αλλάξουν οι δονήσεις ανάμεσα σε σας και το άλλο πρόσωπο. Και αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως ένα είδος «μαύρης μαγείας» για να αναγκάσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τις δικές τους αποφάσεις που φέρνουν με ελεύθερη βούληση, γιατί δεν θα το κάνει αυτό. Πρόκειται για “λευκή μαγεία”, που είναι ικανή μόνο προσωρινά, για ένα χρονικό διάστημα, να αλλάξει δονητικό ρυθμό ενός ατόμου από αρνητικό σε θετικό.

Εδώ είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα από την προσωπική μου εμπειρία. Μία φίλη μου που ζει στο Κολοράντο Σπρινγκς με επισκέφθηκε μια μέρα στο Cripple Creek με δάκρυα στα μάτια. Ο σύζυγός της, τον οποίο αγαπούσε βαθιά, είχε γίνει αλκοολικός. Είχε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά με κανένα τρόπο δεν μπορούσε να τον πείσει να σταματήσει να πίνει, παρόλο που ο ίδιος ήταν, ουσιαστικά, ένας «θρησκευόμενος άνθρωπος με μια ευγενική καρδιά, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήθελε να σταματήσει να πίνει αλλά απλά δεν μπορούσε. Ρώτησα τη φίλη μου αν θα μου δάνειζε μια φωτογραφία του άνδρα της για λίγες μέρες

Έδειχνε έκπληκτη, αλλά μου έδωσε μια Polaroid που κουβαλούσε μαζί της στο πορτοφόλι της. Τότε με ρώτησε, με περιέργεια, τι ήθελα να κάνω με την φωτογραφία του συζύγου της. Γνωρίζοντας ότι η φίλη μου δεν ήταν ακόμη σε κάποιο στάδιο πνευματικής φώτισης, για να κατανοήσει τις ισχυρές συχνότητες της Αρμονίας του Σύμπαντος, και ήξερα ότι το αίσθημα της δυσπιστίας της θα μπορούσε να βραχυκυκλώσει ό,τι είχε προγραμματιστεί, της απάντησα αινιγματικά. Χαμογέλασα και της είπα: «Ω, μην ανησυχείς, απλά θα δοκιμάσω κάποια «λευκή μαγεία». Έφυγε, και εκείνο το βράδυ έβαλα την φωτογραφία του συζύγου της σε μία από τις μικρού μεγέθους πορφυρές πλακέτες μου, και την άφησα εκεί για μια ολόκληρη ώρα. Επειδή ποτέ πριν δεν έχω χρησιμοποιήσει με αυτό τον τρόπο την πλακέτα, δεν ήμουν σίγουρη τι θα μπορούσε -η δεν θα μπορούσε- να συμβεί.

PLAKETA-TESLA-2Την επόμενη μέρα η φίλη μου τηλεφώνησε από το εστιατόριο όπου εργάζονταν. Βρισκόταν σε μία διάθεση ευτυχίας και αμηχανίας ταυτόχρονα. «Δεν μπορείς να μαντέψεις τι συνέβη, περίπου πριν από μία ώραφώναξε χαρούμενη. «Ο Τζιμ (δεν είναι το πραγματικό όνομα του άνδρα της) πέρασε από δω την ώρα του μεσημεριανού του, και μου είπε ότι αποφάσισε να σταματήσει να πίνει -μαχαίρι!-, και ότι πρόκειται να αρχίσει να πηγαίνει εκκλησία κάθε Κυριακή όπως παλιά! Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο σήμερα. Τι έκανες για να συμβεί αυτό;» Της είπα ότι ήμουν πολύ ευτυχής να ακούσω τα όμορφα νέα της, αλλά δεν πρέπει να τη νοιάζει το «γιατί» και το «πως» απλά να περιμένει και θα δούμε πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή του. Δύο μήνες αργότερα, μ’ επισκέφθηκε και πάλι στο Cripple Creek. Ο «Τζιμ» την έκανε να πάει μαζί του κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ενώ ο ίδιος από τότε δεν ήπιε ούτε σταγόνα. Ένα χρόνο αργότερα, ήταν ακόμη νηφάλιος. Σ’ αυτό το σημείο, την άφησα να πιστεύει ότι είχα «προσευχηθεί» χρησιμοποιώντας την φωτογραφία του, και της έδωσα πίσω τη φωτογραφία του. Δύο χρόνια μετά από την περίοδο που ήταν νηφάλιος άρχισε να πίνει ξανά και τότε είπα στη φίλη μου την ιστορία για την πορφυρή πλακέτα και ανταμείφθηκα ακούγοντας την να εκφράζει την απόλυτη πίστη στημαγεία” χωρίς κανένα σκεπτικισμό. Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της είχε φύγει, από τότε, για να πάει σε μία άλλη πολιτεία και είχαν χωρίσει νόμιμα, με ρώτησε να της δώσω μία πορφυρή πλακέτα και της την έδωσα, προειδοποιώντας την ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για το τι μπορεί να γίνει, όπως με τις «συνηθισμένες» χρήσεις της, όταν έχει να κάνει με κάτι, όπως είναι ο αλκοολισμός, όσον αφορά τη διάρκεια του χρόνου που θα χρειαστεί για να εκδηλωθεί η «μαγεία». Αντί των συνηθισμένων 15 έως 20 λεπτών, η θεραπεία θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερο, μία φορά την ημέρα ή αρκετές φορές την εβδομάδα. Το κατάλαβε. Αυτό έγινε πέρσι. Πριν από μία εβδομάδα μου τηλεφώνησε στην Καλιφόρνια για να μου πει ότι ο «Τζιμ» είχε επιστρέψει στο σπίτι και έχει θεραπευτεί οριστικά. Είχε εισαχθεί σε ένα κέντρο θεραπείας στην άλλη πολιτεία και δεν ήθελε να επιστρέψει μέχρι που ήταν σίγουρος ότι ήταν απαλλαγμένος από την επιθυμία να πιει. Φυσικά, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι η πορφυρή πλακέτα θεραπεύει πάντα τον αλκοολισμό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει… και ποιος ξέρει; Γιαυτό πρέπει να πειραματιζόμαστε

PLAKETA-TESLA-3Και άλλο ένα τελευταίο περιστατικό από την Πορφυρή Πλακέτα της Ζωτικής Δύναμης (εσείς θα ανακαλύψετε πολλές χρήσεις μόνοι σας): Μία φίλη μου είναι δασκάλα στο δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο. Αυτή βρήκε το τέλειο αντίδοτο στην αταξία των μαθητών της. Στη τάξη της υπάρχει μία καρέκλα με ένα μαξιλάρι που ονομάζεται «Μαγικό Καλό Μαξιλάρι». Κανείς δεν επιτρέπεται να αγγίξει το μαξιλάρι ή να πάει κοντά στην καρέκλα. Όταν κάποιος από τους μαθητές της δεν ακούει, κάνει φασαρία ή συμπεριφέρεται ανάρμοστα πρέπει να καθίσει στο “Καλό Μαξιλάρι” για δεκαπέντε λεπτά. Όταν το παιδί επιστρέφει στο θρανίο του, αυτός (ή αυτή) έχει μετατραπεί τουλάχιστον προσωρινά!- σε ένα τέλειο αγγελούδι. Βεβαίως κάτω από το μαξιλάρι βρίσκεται μία Πορφυρή Πλακέτα Τέσλα! Η φίλη μου η δασκάλα έχει ανακαλύψει το δικό της προσωπικό τρόπο για να παράγει πορφυρή μαγική ενέργεια. 

Όσον αφορά την αύξηση της δικής σας δονητικής συχνότητας με την πλακέτα Τέσλα, μερικοί άνθρωποι θα αισθάνονται αυξημένη σωματική ενέργεια και λιγότερη κούραση αν έχουν μια στην τσέπη του πουκάμισου ή μιας μπλούζας για τριάντα λεπτά έως μία ώρα, δύο φορές την ημέρα. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό, και πειραματιζόμενο με τις πλακέτες Τέσλα το κάθε άτομο θα βρει μόνο του τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πώς να τις χρησιμοποιήσει σε σχέση με τη δική του προσωπική ανάγκη.

Παρά λίγο να ξεχάσω ένα σημαντικό μήνυμα για τους λάτρεις των φυτών. Ποτίστε τα φυτά σας με επεξεργασμένο νερό πάνω σε μία πλακέτα Τέσλα, και θα παρατηρήσετε τη διαφορά στην ανάπτυξη των φυτών. Επίσης, τοποθετήστε μία πορφυρή πλακέτα κάτω από τα φρεσκοκομμένα λουλούδια από ένα ανθοπωλείο, και θα διαρκέσουν σχεδόν διπλάσιο χρόνο από ό,τι συνήθως μέχρι να μαραθούν.

Οι πλακέτες Τέσλα έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια (γραμμένο το 1988.) Εγώ την δική μου πλακέτα την είχα περισσότερο από δέκα χρόνια, και εξακολουθεί να λειτουργεί αποτελεσματικά μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μόλις έχει μεταβληθεί η δομή των ατόμων του αλουμινίου, θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση… ίσως επ ‘αόριστον, αν δεν καταστραφούν με κάποιο μηχανικό τρόπο. Η πλακέτα δεν φορτίζεται, απλά έχει μετατραπεί και δονείται με την ζωτική ενέργεια του Σύμπαντος ή, όπως θα το έλεγε ο Νίκολα Τέσλα , με την «Ελεύθερη Ενέργεια».

Sun Sings


ΜετάφρασηΑπόδοση: Μίλιτσα Κοσάνοβιτς

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ;

 

Η Πλακέτα Τέσλα σας αποστέλλεται άμεσα με Αντικαταβολή (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας.

Τηλεφωνείστε στο

2392.110215

ή στο 6945354443

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο).

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail:tesla.plate.gr@gmail.com

● Η κάθε μικρή (11.4 x 7.3 εκατοστά) Πλακέτα του Τέσλα, που είναι για ατομική χρήση,κοστίζει 24 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ).  Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.

Plaketa Tesla

  • Η μεγάλη Πλακέτα Τέσλα (27.9 x 27.9 εκατοστά: ιδανική για την ενεργειακή αρμονία του χώρου, την εξυγείανση των τροφών, του νερού, την ενδυνάμωση των φυτών και της ζωτικής ενέργειας) κοστίζει 65 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ).  Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.

Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

 ● Το ενεργειακό Μενταγιόν του Τέσλα, που έχει μορφή δίσκου και μπορείτε να το φοράτε πάνω σας (ως κρεμαστό) για καθημερινή Ενεργειακή Προστασία, Αρμονία και Ευεξία κοστίζει 14 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ) . Τα δύο ενεργειακά Μενταγιόν προσφέρονται με έκπτωση στα 25 ευρώ.

disc_lg

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

 

 

«Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου».

Νίκολα Τέσλα
Advertisements