TEΣΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

TEΣΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΑΙθερική Τεχνολογία Τέσλα

Tesla Ether Technology 

10995608_10203908162971395_1998262283746223336_n

Γράφει ο Δρ. Βέλιμιρ Αμπράμοβιτς (Velimir Abramovic)

Στηριζόμενοι στην υπόθεση ότι ο Τέσλα είχε καταπληκτικές γνώσεις για τους νόμους της Φύσης, που οι περισσότεροι ήταν ακόμα άγνωστοι για την συμβατική επιστήμη, θα πρέπει για λίγο να στοχαστούμε στο είδος των τεχνικών σκοπών και των πιθανών συνεπειών τους, που έπρεπε να εκτελεί ο Πύργος στο Γουόρντενκλιφ. Ποιοι ήταν οι στόχοι του;

TESLA 1901 Tower

1) Η Δόνηση της Ιονόσφαιρας

Δεδομένου ότι η διαφορά τάσεως μεταξύ της ιονόσφαιρας και της επιφάνειας της γης είναι περίπου δύο εκατομμύρια βολτ, ο Πύργος, λόγω των συνεχών διακυμάνσεων μεταξύ ανώτερων και κατώτερων συχνοτήτων της ιονόσφαιρας, θα έμπαινε τελικά σε φάση (αντήχηση) με την ιονόσφαιρα, και θα την εκκένωνε, όπως εκκενώνονται οι κοινοί ηλεκτρικοί πυκνωτές. Επειδή μια τέτοια εκκένωση θα ήταν στιγμιαία, υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την καταστροφή της Νέας Υόρκης! Επειδή η εκκένωση θα φαινόταν ως εξής: από την ιονόσφαιρα ξαφνικά θα εκτινάσσονταν μια στήλη πλάσματος υψηλής ενέργειας τεράστιου διαμέτρου, ίσως και μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα και τα πάντα σε αυτόν τον τόπο θα εξαϋλώνονταν, θα καόγονταν με έναν τρόπο όπως περιγράφεται η βιβλική καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων. Φυσικά ο Τέσλα δεν ήθελε να καταστρέψει τη Νέα Υόρκη, αλλά με τις ταλαντώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αντλεί την ενέργεια από την ιονόσφαιρα για την κίνηση του μεγάλου Ταλαντωτή, που απαιτούσε μία ελάχιστη τάση των εκατό εκατομμυρίων βολτ. Ως μηχάνημα για πολύ σύντομες ταλαντώσεις χρησιμοποιούσε ένα μεγάλο αριθμό των υπεριωδών λαμπτήρων απλωμένων πάνω στην κορυφή του θόλου.

17821_675140129279667_3906399571908716449_n

2) Να παίρνει ενέργεια από τον Αιθέρα

Με τις ταλαντώσεις των ασυντόνιστων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων είναι εφικτή η κίνηση της χρονικής συντεταγμένης και η ανακύκλωση ενέργειας από το παρελθόν και το μέλλον, χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα του ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος. Σίγουρα αυτό πρέπει να γίνεται με αυστηρά αιτιώδη μαθηματικό νόμο που προσδιορίζει με ακρίβεια τις σχέσεις των συχνοτήτων, αλλιώς τα αποτελέσματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και έτσι συμβαίνουν απροσδόκητες αποσυνθέσεις των υλικών αντικειμένων ακόμα και ο στιγμιαίος αποκλεισμός τους από το τμήμα της δικής μας πραγματικότητας, όπως έχει γίνει για παράδειγμα το 1943 στο περίφημο Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

3) Να ανοίγει παράθυρα του χρόνου μέσα στους παράλληλους κόσμους

Αφού οι παράλληλοι κόσμοι έχουν ηλεκτρομαγνητική δομή με μήκος κυμάτων και συχνότητες πολύ διαφορετικές απ ό,τι είναι στον κόσμο μας, είναι εφικτή με σύνθετο-αρμονικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις η δημιουργία μερικής σχέσης μεταξύ της συχνότητας του κόσμου μας, και της συχνότητας αυτών των άλλων κόσμων, έτσι ώστε ορισμένες σκηνές από εκεί να γίνονται ορατές στις δίκες μας συνθήκες στη Γη και το αντίστροφο.

11073432_940602569283984_3843686589943136622_o

4) Για να επιταχύνει την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας
Με
τη δημιουργία ενός σταθερού πεδίου ανώτερης συχνότητας που είναι αρμονικό με το συλλογικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο των ανθρώπων, σταδιακά γίνεται η αύξηση της δύναμης της αντίληψης, όπως και η επέκταση της νοητικής ικανότητας υποδοχής των ιδεών. Η ακτινοβολία αυτών των συχνοτήτων μπορεί να είναι και επιβλαβής, αν είναι μη ακριβής. Κάθε δυσαρμονία του πεδίου (ασυγχρονισμός) προκαλεί στον άνθρωπο μερικό διαχωρισμό του νοητικού και φυσικού πεδίου (ψυχικού και σωματικού) πράγμα που σε μια ηπιότερη μορφή εκδηλώνεται ως καρκίνος, ψύχωση και άλλες διαταραχές. Ο πλήρης διαχωρισμός φυσικά προκαλεί το θάνατο ενός ατόμου. Με την ίδια αρχή λειτουργούν και ιοί και τα βακτήρια, καθώς και οι αλλαγές στο σύμπαν γενικότερα. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτές οι διαδικασίες είναι συνήθως χρονομετρημένες, δηλαδή. με καθυστερημένες επιπτώσεις. Λόγω έλλειψης της σωστής γνώσης για το ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον, οι άνθρωποι όλο και περισσότερο το ρυπαίνουν με ραδιοκύματα, με ακτινοβολίες μικροκυμάτων και του ραντάρ (τα ραντάρ προκαλούν καρκίνο και είναι πλέον πειραματικά αποδεδειγμένο) και με άλλες αρνητικές παρεμβολές ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που είναι σε δυσαρμονία με τις συχνότητες των έμβιων όντων, και με το πληροφοριακό πεδίο του ηλιακού μας συστήματος.

5) Να μεταβιβάζει τον πλανήτη Γη σε άλλες παράλληλες πραγματικότητες
Αν είχε ολοκληρώσει το σύστημα
με τους πέντε μεταδότες και αν τους είχε θέσει σε λειτουργία ο Τέσλα θα μπορούσε να καλύψει όλη τη Γη, ως ένα ενιαίο σύστημα συντονισμού και με αυτό τον τρόπο να τη φέρει σε μία κατάσταση ταλάντωσης χαρακτηριστική για κάποιο άλλο τμήμα πραγματικότητας, και έτσι να μας μεταφέρει και φυσικά σε έναν παράλληλο κόσμο! Με αυτή την πράξη, πιθανώς ήθελε να κάνει μια μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους, να επιταχύνει το ταξίδι του πολιτισμού μέσα στο χρόνο, και ως εκ τούτου ο πολιτισμός να βελτιωθεί ραγδαία με τεχνικά μέσα. Αλλά δεδομένου του γενικού συντονισμού των συχνοτήτων στο Σύμπαν, αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο. Η είσοδος της Γης στη φάση της ταλάντωσης και του συντονισμού με παράλληλους κόσμους, θα έπαιρνε παρά πολύ καιρό και θα συνέβαιναν καταστροφές, όπως εκείνη τη θρυλική της Ατλαντίδας…

Tesla planetary Vision

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Φεύγοντας από το φυσικό πεδίο ο Τέσλα μας άφησε την πολύτιμη επιστημονική του καθοδήγησή. Το έργο του δείχνει ξεκάθαρα ότι από τις διάφορες πτυχές, γωνίες και ερμηνείες η αλήθεια ποτέ δεν μπορεί να ειδωθεί ολοκληρωτικά, όπως και η συνέχεια (continuum) δεν μπορεί να κατασκευαστεί από διακριτά μέρη. Η φύση της αλήθειας είναι τέτοια ώστε η αναγνώρισή της πρέπει να είναι άμεση, ολοκληρωτική, μέχρι το τέλος ή καθόλου. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω την ανακάλυψη του Καρτέσιου ότι «το άπειρο προηγείται του πεπερασμένου» και την άπειρη ουσία του Σπινόζα, η οποία ενώνει τη φύση με τον Θεό. Σύγχρονοι πειραματιστές θα πρέπει να έχουν στο νου τους ότι το μυστικό της εξήγησης του φυσικού κρύβεται στο μεταφυσικό. Και όσο η επιστήμη μας παραμένει τυφλωμένη με την εξερεύνηση της ύλης αποκλειστικά, τόσο θα βρισκόμαστε και εμείς σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση της απατηλής, διχασμένης και ατελής συνειδητότητας.

Το βασικό επίτευγμα της σύγχρονης ανθρώπινης γνώσης πρέπει να γίνει και θα γίνει στη Φυσική. Επειδή τη δομή της ύλης, τους νόμους της δημιουργίας της και το ρόλο της στη Φύση πρέπει πρώτα απόλυτα να διευκρινίσουμε για να μπορέσει ο ανθρώπινος νους να απελευθερωθεί και να εκπαιδευτεί για ουσιαστικές και βαθιές κοσμολογικές έρευνες. Οι συμμετέχοντες στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, όποιοι κι αν ήταν, μας αποκάλυψαν την ύπαρξη μέχρι σήμερα άγνωστων επιστημονικών προβλημάτων…

Tesla Vision

ΝΕΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΣΛΑ

Στη σύγχρονη επιστήμη ο Τέσλα αναφέρεται πλέον όλο και περισσότερο. Άρχισαν να τον μελετούν και οι επιστήμονες, οι οποίοι ως τώρα δεν κατάλαβαν τις δυσκολίες της ηλεκτρομαγνητικής θεωρίας, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε Maxwell. Ειδικά εκείνοι που ασχολούνται με την ενοποίηση του ηλεκτρομαγνητισμού, της βαρύτητας και των ισχυρών και των ασθενών πυρηνικών δυνάμεων. Είναι η ύλη απείρως διαιρετέα ή όχι; Είναι ο χώρος απείρως διαιρετέος; Τέλος, ποιος είναι ο ρόλος του χρόνου στις φυσικές διαδικασίες; Φυσικά, χωρίς τον ορισμό του χρόνου δεν μπορεί να δοθεί καμία υπόθεση σχετικά με το χρόνο ως ενεργό παράγοντα της φυσικής πραγματικότητας. Ή μήπως ο χρόνος είναι απλώς ένα μέτρο, ένα είδος ανθρώπινης φαντασίας, μία απλή συντεταγμένη, όπως σήμερα σιωπηλά λαμβάνεται υπόψη στις φυσικές θεωρίες που βασίζονται πάνω στο σχετικισμό και στην κβαντική μηχανική…

Η ανθρώπινη άγνοια είναι τεράστια και η απόρριψη των ιδεών του Τέσλα σχετικά με τον αιθέρα ως το πρωταρχικό μέσο που ενώνει δομικά το χώρο και την ύλη, έχει οδηγήσει στο να σταματήσει η σκέψη στη Φυσική, στην ανακύκλωση των ιδεών, και μια μόνιμη επιστροφή στις παλιές, ήδη δοκιμασμένες και ξεπερασμένες ιδέες. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για τα ακατάλληλα Μαθηματικά του Αϊνστάιν. Δηλαδή ο πολλαπλασιασμός των αρνητικών εκτενών στην Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας, που δημιουργεί την ασυνεπή αντίληψη του χρόνου των συστημάτων μετατόπισης και τη μείωση της διάρκειας του σώματος προς την κατεύθυνση της διάδοσης. Έπειτα ο πολλαπλασιασμός με το μηδέν στη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας από την διόρθωση της οποίας προέκυψε η μεγαλύτερη ανοησία της σύγχρονης κοσμολογίας: η θεωρία big bang, δηλαδή του αλλεπάλληλου κύκλου έκρηξης και συρρίκνωσης του σύμπαντος.

Σε σοβαρούς επιστημονικούς κύκλους, που συνειδητά παίρνουν πάνω τους το ρίσκο της δημιουργίας μιας «Νέας Φυσικής», οι ιδέες του Τέσλα λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν.

10981_467265386773103_6290986702216369400_n

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Σε περισσότερα μυστικά μέρη του κόσμου εδώ και αρκετό καιρό γίνονται πειράματα με πολύ χαμηλές ή με πολύ υψηλές συχνότητες, ειδικής διαμόρφωσης με τις οποίες ακτινοβολείται η ιονόσφαιρα.(βλέπε HAARP). Όλες οι επιπτώσεις αυτών των πειραμάτων είναι ακόμη άγνωστες. Ανάμεσά τους είναι και έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ειδικά των τυφώνων και της ατμοσφαιρικής πίεσης, όπως και η αποτύπωση των σκέψεων και των συναισθημάτων στα υποκείμενα απέξω, με ηλεκτρομαγνητικά μέσα, δηλαδή μέσω του συντονισμού με ηλεκτρομαγνητικούς μεταδότες. Τεχνολογικά αποδείχθηκε ότι είναι εντελώς εφικτή η απομίμηση ηλεκτρομαγνητικής βάσης των ανθρώπινων νοητικών δραστηριοτήτων, ώστε το υποκείμενο να έχει την εντύπωση ότι η σκέψη ήταν αρχικά δική του, ή ότι μία απόφαση είναι αποτέλεσμα δικής του ελεύθερης βούλησης. Αυτή είναι και η βασική αρχή της Κυβερνητικής (Cybernetics) του Νίκολα Τέσλα: «Ο άνθρωπος είναι έναAυτόματον’ κοσμικών δυνάμεων» επισημάνει σε πολλά άρθρα και διαλέξεις.

TESLA WARDENCLYFFE

Είναι ακόμα πιο εύκολο, όπως λένε οι πειραματιστές, να προκαλέσουν μαζικά συναισθήματα ή να ενσωματώσουν μία πρόθεση σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων με κατάλληλη ταλάντωση της ιονόσφαιρας, η οποία είναι ένα πολύπλοκο δίκτυο των κάτω χορδών του συλλογικού ασυνείδητου όλης της ανθρωπότητας. Η Ιονόσφαιρα είναι το κλειδί για τον έλεγχο μαζικών συναισθημάτων και σκέψεων. Και ο Τέσλα όλα αυτά τα ήξερε το μακρινό έτος 1899 στο Κολοράντο Σπρίνγκς. Ο Τέσλα ως κοσμολόγος είχε την δική του φιλοσοφική και θρησκευτική άποψη: «Ο Αριστοτέλης δίδασκε ότι στο σύμπαν υπάρχει μια ακίνητη ενδελέχεια που κινεί τα πάντα και η σκέψη είναι το βασικό της στοιχείο. Έτσι και εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ολόκληρο το σύμπαν είναι ενωμένο τόσο με υλική όσο και με πνευματική έννοια. Υπάρχει στο σύμπαν ένας πυρήνας από τον οποίο παίρνουμε όλη τη δύναμη, όλη την έμπνευση και αυτός μας προσελκύει αιώνια. Νιώθω τη δύναμη του και τις αξίες που μεταδίδει σε ολόκληρο το σύμπαν και με αυτό τον τρόπο το κρατάει σε αρμονία. Δεν έχω διεισδύσει στο μυστικό αυτού του πυρήνα, αλλά ξέρω ότι είναι εκεί και όταν θέλω να του δώσω μία υλική υπόσταση τότε νομίζω πως είναι ΦΩΣ, και όταν προσπαθώ να το καταλάβω πνευματικά, τότε είναι ΟΜΟΡΦΙΑ και ΣΥΜΠΟΝΙΑ. Εκείνος που μέσα του έχει τέτοια πεποίθηση αισθάνεται δυνατός, η εργασία του φέρνει χαρά επειδή ο ίδιος νιώθει ως ένας τόνος στην παγκόσμια αρμονία».

Velja cover

Μετάφραση από τα Σέρβικα: Μίλιτσα Κοσάνοβιτς (kosanovic@mail.com)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: To κείμενο αυτό  του Δρ. Βέλιμιρ Αμπράμοβιτς αποτελεί κεφάλαιο του νέου του βιβλίου με τίτλο «TESLA EVOLUCIJA COVECANSTVΑ» (που κυκλοφορεί στα Σερβικά) και είναι τμήμα ενός μεγαλύτερου άρθρου που πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Strange No 150 τον Οκτώβριο του 2014. 

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»!

Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα

Γιώργος Στάμκος

Tesla01

Έπειτα από την εξάντλησή του από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και μετά από  απαίτηση πολλών αναγνωστών επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η 5η έκδοση του βιβλίου

«Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ»

Μυηθείτε στον Θαυμαστό Κόσμο του Τέσλα

# ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤTeslaADwallpaperΑ # ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΕΥΡΈΣΕΙΣ # ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΉ # ΧΑΜΈΝΑ ΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ FBI # ΥΠΕΡΌΠΛΑ ΤΈΣΛΑ # ΒΙΚΤΟΡΙΑΝΉ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉ # ΟΡΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ # ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ # # ΑΣΎΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ…

 Tesla03

“Ο Νίκολα Τέσλα παραμένει ο μύθος, το κεντρικό σημείο, το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα”.

Gerry Vassilatos, Lost Science

Tesla

«Δεν μ’ ενοχλεί που έκλεψαν τις ιδέες μου. Μ’ ενοχλεί που δεν είχαν τις δικές τους», 

Nikola Tesla

Advertisements

One thought on “TEΣΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

  1. Παράθεμα: TEΣΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - newsOK

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.