ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – FREE ENERGY: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, 20.11.2014

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – FREE ENERGY

(Διάλεξη στην Κύπρο/Λευκωσία στις 20.11.2014)

Η ενεργειακή επανάσταση που θα σώσει τον πλανήτη και την ανθρωπότητα από την επερχόμενη περιβαλλοντική καταστροφή.

Grafenio

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η πρώτη επίσημη εκδήλωση στην Κύπρο πάνω στο θέμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, με πρωτοβουλία του Κινήματος Ζωής Κύπρου και με την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Ελεύθερη Ενέργεια: Η Επόμενη Πλανητική Επανάσταση», κος Γεώργιος Στάμκος.

George Stamkos RIK Radio

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Νίκολα Τέσλα: Ο Προμηθέας του Ηλεκτρισμού» που παρουσίαζε τη ζωή, το έργο και τα οράματα του «Πατέρα» της Ελεύθερης Ενέργειας, Σέρβου-Αμερικανού επιστήμονα και εφευρέτη, Νίκολα Τέσλα. Ο κος Στάμκος συνέχισε με μια ενδιαφέρουσα ομιλία επιχειρώντας να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα: Τι σημαίνει Ελεύθερη Ενέργεια; Ποιοί είναι οι τρόποι για την απαλλαγή μας από την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα που καταστρέφουν τον πλανήτη μας; Ποιοί και ποιά συμφέροντα αντιπαλεύονται την  Ελεύθερη Ενέργεια; Τέλος, πώς οι πολίτες και οι κοινωνίες μπορούν να γίνουν ενεργειακά αυτόνομες και να οικοδομήσουν ένα κόσμο φιλικό προς το περιβάλλον βασισμένο στην Ελεύθερη Ενέργεια;

Kosmos Amfitheatro Free Energy Cyprus

H προσέλευση του κόσμου έφτασε τα 200 άτομα και το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον την όλη εκδήλωση, τις ομιλίες και το ντοκιμαντέρ και ο προβληματισμός που υπήρχε έγινε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων που μπορεί να οδηγήσει σε πιο  πρακτικά αποτελέσματα σε σχέση με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών πάνω στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην καθημερινή μας ζωή.

George Stamkos FREE ENERGY Speech Nicosia 20.11.2014

Η εκδήλωση ήταν εφικτή χάρη στην υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Dr. Rath Health Foundation το οποίο πάντοτε υποστηρίζει ένθερμα όλες τις τοπικές και παγκόσμιες πρωτοβουλίες του κινήματος Movement of Life -Κίνημα Ζωής, γύρω από τη διεκδίκηση Φυσικής Υγείας, Τροφής, Νερού, Ενέργειας και άλλων σημαντικών τομέων αειφορίας.

Stamkos Free Energy Cyprus

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παγκόσμια πρωτοβουλία Κίνημα Ζωής εδώ, και να συνδεθείτε με την τοπική ομάδα Κύπρου μέσω του μπλοκ Κίνημα Ζωής Κύπρου και την τοπική σελίδα στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γίνετε ενεργό μέλος της ομάδας γράφοντας ένα email στο sofia.matsi@dr-rath-foundation.com ή τηλεφωνώντας στο 22 512401.George Stamkos Kali Sas Mera RIK 20.11.2014

Για να επικοινωνήσετε με το συγγραφέα κο Στάμκο, μπορείτε να γράψετε ένα email στο stamkos@post.com

Ραδιοφωνικές/Τηλεοπτικές εκπομπές: Ελεύθερη Ενέργεια με τον Γεώργιο Στάμκο

http://www.movement-of-life-cyprus.org/el/2014/12/%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%82-%ce%b5/

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που οργάνωσε πρόσφατα το Κίνημα Ζωής Κύπρου στο θέμα της Ελεύθερης Ενέργειας, με ομιλητή τον συγγραφέα κο Γεώργιο Στάμκο, η ομάδα του Κινήματος μαζί με τον φιλοξενούμενο της, κο Στάμκο, φιλοξενήθηκαν σε μια σειρά από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) όπου και μίλησαν για τις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας και όλα τα σχετικά με την εκδήλωση.

Κάντε κλικ στο αντίστοιχο αρχείο βίντεο ή ήχου και παρακολουθήστε/ακούστε τη σχετική εκπομπή.

Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 20 Νοεμβρίου, κάνοντας κλικ εδώ.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου

Ραδιοφωνική Εκπομπή Συν Αθηνά – Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ με

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: