Θεραπεύστε το Αλλεργικό Άσθμα με Βότανα

Τι δεν μας Λένε οι Γιατροί

 Θεραπεύστε το Αλλεργικό Άσθμα με Βότανα

allergy-1

Γράφει η Μίλιτσα Κοσάνοβιτς

Μαζί με την ατμοσφαιρική ρύπανση, που έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ανθρωπότητας, με ανάλογα γρήγορους ρυθμούς αυξάνονται τα αναπνευστικά προβλήματα και οι αλλεργικές παθήσεις που έχουν ξεπεράσει ήδη προ πολλού την «κόκκινη γραμμή». Πάνω από 80 εκατομμύρια Ευρωπαίοι υποφέρουν από διάφορες αλλεργίες, οι οποίες συνήθως εκδηλώνονται ως αναπνευστικές ή δερματολογικές παθήσεις, και αυτός ο αριθμός μεγαλώνει συνεχώς. Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία της Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (European Academy of Allergology and Clinical Immunology –EAACI) έχει την έδρα της στην Σουηδία και κάθε χρόνο διοργανώνει μια Παγκόσμια Μέρα Αναφοράς για το Άσθμα (World Asthma Day Report). Το 2006 η αναφορά για το άσθμα έφερε στο φως της δημοσιότητας την απίστευτη πληροφορία ότι ήδη 30 εκατομμύρια Ευρωπαίοι υποφέρουν από αυτήν την νόσο! Ένα στα τρία παιδιά υποφέρουν από διάφορες αλλεργικές παθήσεις και το EAACI  υπολογίζει ότι το 30-50% απ’ αυτά τελικά θα εκδηλώσουν άσθμα.

Allergy_Test

Στο μεταξύ το γερμανικό περιοδικό για την προστασία των καταναλωτών ÖkoTest, που ασχολείται με την ποιότητα των καταναλωτικών προϊόντων προειδοποιεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τα φάρμακα που ανήκουν στην οικογένεια των «βήτα-2 ανταγωνιστών» και είναι ειδικά τα φάρμακα που καταπραΰνουν τα συμπτώματα του άσθματος, χαλαρώνοντας τους μύες στα αναπνευστικά κανάλια και κάνοντας έτσι την αναπνοή ευκολότερη. Όμως το κακό είναι ότι και οι δύο ομάδες φαρμάκων –εκείνη που αντιμετωπίζει την βραχύτητα της πνοής, όπως είναι τα salbutamol, fenoterol και terbutaline, αλλά και το δημοφιλές και εναλλακτικό Βήτα-2 ανταγωνιστής (formoterol),  μπορούν και προκαλούν πονοκεφάλους αλλά και ταχυκαρδία! Το γερμανικό περιοδικό ÖkoTest αναφέρει ότι η μακροπρόθεσμη χρήση των φαρμάκων αυτών μπορεί στην ουσία να επιδεινώσει το πρόβλημα! Και υποστηρίζει τις πιο παραδοσιακές προσεγγίσεις του προβλήματος, οι οποίες έχουν όχι μόνο λιγότερες παρενέργειες, αλλά σχεδόν καμία, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τη δουλειά τους και μειώνουν τις δυσκολίες της αναπνοής και ταυτόχρονα ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Ο καθένας θα μπορούσε με ίσως πολύ μικρότερο κόστος, αλλά με μια καλύτερη ενημέρωση, να βοηθηθεί ως προς τα προβλήματα υγείας ειδικά στα αλλεργικό-αναπνευστικά που είναι και τόσο επίκαιρα και στα οποία η συμβατική ιατρική δεν έχει βρει ακόμη τις κατάλληλες θεραπείες. Η συζήτηση για τα βότανα με τους γιατρούς, που υποστηρίζουν τα φάρμακα της φαρμακευτικής παραγωγής, συνήθως είναι δύσκολη, επειδή δεν υπάρχει από την πλευρά τους η κατάλληλη ενημέρωση αλλά ούτε και το κατάλληλο συμφέρον. Όμως δεν μας λένε ότι τα περισσότερα από τα φάρμακα που κυκλοφορούν σήμερα στον κόσμο προέρχονται από τα φυτά. Ταυτόχρονα μερικές αυθεντίες ακόμη ισχυρίζονται ότι «η χρήση των φυτών στην ιατρική δεν είναι μόνο αντιεπιστημονική αλλά και επικίνδυνη». Όμως τα αλλοπαθητικά φάρμακα είναι τοξικά και προκαλούν εθισμό, αν και πολλές φορές στον ασθενή είναι αδύνατον να τα βγάλει πέρα χωρίς αυτά. Το βρογχικό άσθμα δεν είναι μία αρρώστια αλλά πολλές μαζί. Κι όμως οι πιθανότητες αυτόματης θεραπείας του άσθματος είναι μεγάλες ιδιαίτερα, αν γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή και χρησιμοποιηθούν κατάλληλες εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι. Για παράδειγμα, η αγιουρβεδική ιατρική, με το πλούτο των φαρμακολογικών βοτάνων που διαθέτει, δοκιμάζεται σε κάθε χρόνια νόσο που δεν αντιμετωπίζεται με την κλασική ιατρική. Στην περίπτωση του αλλεργικού άσθματος τα αγιουρβεδικά βότανα που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα είναι το Vasak, το Kanta Kari (Solanoum Xanthocarpum), το Tulsi ή Holy Basil, δηλαδή ο βασιλικός που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική, ενώ στην αγιουρβέδική ιατρική το ονομάζουν επίσης και «ελιξίριο της ζωής».

All 5-mobile-apps-for-seasonal-allergy-sufferers-0606a2363d

Επίσης πολύ ωφέλιμα είναι το λεγόμενο Ινδιάνικο μεγάλο πιπέρι, οι ομοιοπαθητικές σταγόνες, η ρίζα του Ginger, τα φύλα ευκαλύπτου… Το κινέζικο παγκοσμίως γνωστό βότανο, το ginkgo biloba, το λένε και «θαυματουργό βότανο», επειδή είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό στην αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων. Ο βελονισμός και το σιάτσου ως δοκιμασμένες και παμπάλαιες κινέζικες θεραπευτικές τεχνικές έχουν αποδείξει ότι δεν βοηθούν ριζικά μόνο στο αλλεργικό άσθμα αλλά και σε αμέτρητες άλλες αρρώστιες, που η εξέλιξή τους βασίζεται στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος…

ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ  ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

 ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

 5. nero tesla

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ;

 

Η Πλακέτα Τέσλα σας αποστέλλεται άμεσα με Αντικαταβολή (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας.

Τηλεφωνείστε στο

2392.110215

ή στο 6945354443

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο).

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: tesla.plate.gr@gmail.com

● Η κάθε μικρή (11.4 x 7.3 εκατοστά) Πλακέτα του Τέσλα, που είναι για ατομική χρήση, κοστίζει 24 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ). Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.

Plaketa Tesla

  • Η μεγάλη Πλακέτα Τέσλα (27.9 x 27.9 εκατοστά: ιδανική για την ενεργειακή αρμονία του χώρου, την εξυγείανση των τροφών, του νερού, την ενδυνάμωση των φυτών και της ζωτικής ενέργειας)κοστίζει 65 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ).  Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.
Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.
Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

 ● Το ενεργειακό Μενταγιόν του Τέσλα, που έχει μορφή δίσκου και μπορείτε να το φοράτε πάνω σας (ως κρεμαστό) για καθημερινή Ενεργειακή Προστασία, Αρμονία και Ευεξία κοστίζει 14 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ) . Τα δύο ενεργειακά Μενταγιόν προσφέρονται με έκπτωση στα 25 ευρώ.

disc_lg

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

 

 

«Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου».

Νίκολα Τέσλα

Tesla Plate AD

                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements