Orgonites: Για τον Ενεργειακό Θεραπευτή

Orgonites

Για τον Ενεργειακό Θεραπευτή

 

Του   

Όσο πιο πολύ χαλαρώσει ο πελάτης, νοιώσει θερμότητα, μια αίσθηση ευεξίας, ευφορίας,
τόσο πιο αποτελεσματική είναι η θεραπεία, ή η εφαρμογή.

Μπορεί να πετύχει Άριστα, Θετικά, Αποτελέσματα, αυξάνοντας την Θετική Ενέργεια OR, ο Ενεργειακός Θεραπευτής, ο Ψυχολόγος, ο Ρεφλεξολόγος, ο Αισθητικός; Ναι, ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί, η πολύτιμη χαλάρωση και κάθε ευεργετικό αποτέλεσμα, για τον πελάτη και τον θεραπευτή, είναι η χρήση εξαιρετικής ποιότητας οργονιτών Α+PLUS όπως του www.orgonodrome.gr. Πως επιτυγχάνεται αυτό;

Όσοι επαγγελματίες κάνουν Ψυχολογικές ή Ενεργειακές Θεραπείες, ή Αισθητικές Εφαρμογές και χρησιμοποιούν, καναπέ χαλάρωσης ή κρεβάτι μασάζ, γνωρίζουν το πρόβλημα της «χαλάρωσης του πελάτη». Όσο πιο πολύ χαλαρώσει ο πελάτης, νοιώσει θερμότητα, μια αίσθηση ευεξίας, ευφορίας, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η θεραπεία, ή η εφαρμογή.

Σε αυτή την ποθούμενη χαλάρωση του πελάτη, αποσκοπεί, η απαλή μουσική, τα αιθέρια έλαια, τα χρώματα, η αίσθηση χαλάρωσης που πρέπει να αποπνέει κάθε ανάλογος χώρος. Αυτό γίνεται γιατί οι θετικές (OR)ενέργειες περνάνε σε βαθύτερα επίπεδα, με θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κουράζεται λιγότερο ο θεραπευτής, γιατί είναι σημαντικά λιγότερη, η αρνητική (DOR) παραμένουσα ενέργεια στον χώρο και στον θεραπευτή και μπορεί να καθαρισθεί ο ίδιος και ο χώρος του, πολύ πιο εύκολα!

Η χρήση των ευεργετικών αποτελεσμάτων του οργονίτη είναι απλή, κάτω από το κρεβάτι, χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο σκαμπό, βάζετε επάνω, έναν οργονίτη πυραμίδα του www.orgonodrome.gr, ώστε η απόσταση από το ηλιακό πλέγμα του πελάτη, μέχρι την κορυφή του οργονίτη, να είναι περίπου 30-40 εκατοστά.

Έχετε καλύτερο αποτέλεσμα εάν το κρεβάτι που χρησιμοποιείτε είναι ξύλινο! Χωρίς καθόλου μεταλλικά στοιχεία. Αν χρησιμοποιείτε κρυστάλλους, όχι μόνο δεν επηρεάζονται από την χρήση του οργονίτη, αλλά αντίθετα ενισχύεται η δράση τους, αρκεί ο οργονίτης, να είναι δίπλα ή ανάμεσα τους. Σωστά τοποθετημένοι οι κατάλληλοι οργονίτες ποιότητος Α+++ χαλαρώνουν και τον ποιο δύστροπο ασθενή. Αυτό κάνει πολύ ευκολότερη την δουλειά του θεραπευτή όπως αντιλαμβάνεστε. Επίσης μειώνει δραματικά τις εκπορευόμενες αρνητικές ενέργειες από τον ασθενή είτε αυτός είναι συνειδητός είτε ασυνείδητος.

Ο καθαρισμός του Θεραπευτή από την αρνητική (DOR) παραμένουσα ενέργεια είναι απλή. Πιάνει με τα δύο του χέρια τον orgonite, orgonodrome για ένα λεπτό!!! Καλό και έξτρα ενισχυτικό είναι ο θεραπευτής να φοράει ένα Pendants orgonOdrome, η ανάγκη καθαρισμού, τότε του ιδίου, σχεδόν εξαφανίζεται και αυξάνει θεαματικά η προσωπική του Δύναμη και Θετική Ενέργεια OR, επιπλέον αυξάνει δραματικά και η αύρα του, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες ή κουραστικές ήταν οι θεραπείες.

Συνιστάται η «Μικρή Πυραμίδα orgonOdrome» η «Πυραμίδα MWO SHELL orgonOdrome» ανάλογα με το είδος της θεραπείας, που κάνει ο ενεργειακός θεραπευτής !

Τα ίδια ισχύουν και για τους Ψυχαναλυτές, Ψυχοθεραπευτές, όποια σχολή ψυχολογίας κι αν ακολουθούν! Εδώ είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα. Ο πελάτης, που κάποιες φορές, χρειάζεται και πέντε χρόνια συνεδρίες, χωρίς να μπορεί ο ψυχοθεραπευτής,  να τον «ανοίξει», ως «εκ θαύματος» ανοίγει ακόμη και από την πρώτη συνεδρία !!!

Οι ψυχαναλυτές τοποθετούν τον orgonite, σε ένα ξύλινο τραπεζάκι δίπλα στην καρέκλα του ασθενούς. Εδώ συνιστάται μόνο orgonite πυραμίδα «Πυραμίδα MWO SHELL orgonOdrome» και φυσικά το «pendants-orgonΟdrome», για τον θεραπευτή και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και στον πελάτη.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε ! Γεμάτοι με την ευεργετική για την ζωή Θετική Ενέργεια OR !

——————-

“Η ανακάλυψη της οργόνης έγινε μέσω της συνεπούς και λεπτομερούς μελέτης
των ενεργειακών λειτουργιών,
πρώτα στον ψυχικό τομέα και αργότερα στον τομέα των βιολογικών λειτουργιών.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ύπαρξη μιας ενέργειας
που κατέχει μια εξαιρετικά υψηλή βιολογική δραστηριότητα.
Μένει μόνο να ανακαλυφθεί ποιά είναι η φύση της και πως μπορεί να μετρηθεί.”
Wilhelm Reich

flash

2

5

1

Διάβασε επίσης

Οργονίτες, Η Ενεργειακή Δύναμη: Τι είναι οι Οργονίτες; Τι κάνουν; Γιατί να τους έχουμε; Πως ξεχωρίζουμε έναν καλό κατασκευαστή; Τι οργονίτες χρειάζεται να έχουμε; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σας απαντήσω σε αυτό το άρθρο και θεωρώ πως με μια πρακτική πείρα, άνω των δεκαπέντε ετών, είμαι στην ευχάριστη θέση να τα μοιραστώ μαζί σας. Διαβάστε επίσης το πολύ κατατοπιστικό Αιθέρας vs Σχετικότητα και orgonites.

Ζήσε με Ενεργειακή Δράση και όχι με Παθητική Θεωρία.

Βρες τους Πνευματικούς σου Συμμάχους  «Όταν όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε αφήνουν μόνο σου, τότε αυτό λέγεται μοναξιά. Όταν εσύ τους αφήνεις όλους μακριά σου τότε αυτό λέγεται μοναχικότητα.»Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά σε αυτές τις δύο παραπάνω καταστάσεις εφόσον πολύ απλά η πρώτη είναι ένα αποτέλεσμα και η δεύτερη είναι αιτία.

Όχι Αντίδραση αλλά Ορθή Δράση  Στην αντίδραση, το κίνητρο που ενώνει τα άτομα (εγώ=εμείς) είναι ο κοινός ο φόβος, η ανασφάλεια, η αδυναμία και συνήθως η δειλία για προσωπική ΑΦΑΝΗ, Δράση. Η απλή, ανούσια, επικίνδυνη και ανόητη, διαμαρτυρία που οδηγεί σε βιαιότητες και καταστροφές, εξυπηρετεί συγκεκριμένα κέντρα λήψης αποφάσεων, εκτονώνει και ανακουφίζει την μάζα (πρόβατα), δεν παρέχει όμως από μόνη της καμία λύση.

 

ΠΗΓΗ

http://www.terrapapers.com/?p=17348

Advertisements