ΒΙΒΛΙΟ «Ο θαυμαστός Κόσμος του ΤΕΣΛΑ»

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

 από τις Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 

Ο Θαυμαστός Κόσμος του ΤΕΣΛΑ

Γιώργος Στάμκος

The Miraculous World of Tesla cover of 5th edtion George Stamkos

Έπειτα από την εξάντλησή του από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και μετά από  απαίτηση πολλών αναγνωστών επανακυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η 5η επανέκδοση του μοναδικού βιβλίου «Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ».

 

Μυηθείτε στον Θαυμαστό Κόσμο του Τέσλα

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ # ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΕΥΡΈΣΕΙΣ # ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΉ ΧΑΜΈΝΑ ΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ FBI ΥΠΕΡΌΠΛΑ ΤΈΣΛΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑΝΉ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉ ΟΡΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ # ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ # ΑΣΎΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ…

Σελίδες: 240.  Πλούσια και Μοναδική Εικονογράφηση, Σχέδια Εφευρέσεων και Ευρεσιτεχνιών, Κείμενα του Τέσλα και Βιβλιογραφία.

Tesla03

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…

Καλώς ήλθατε στο θαυμαστό κόσμο του Νίκολα Τέσλα! Είναι ένας κόσμος γεμάτος τεχνητές αστραπές, πειράματα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας, βικτοριανά ρομπότ, φαουστικές επιδείξεις εναλλασσόμενου ρεύματος, οράματα ελεύθερης ενέργειας, μυστικά υπερόπλα κι ακόμη, παραδοξολογίες, εκκεντρικότητες, ίντριγκες, προδοσίες και χρεοκοπίες. Ο Νίκολα Τέσλα (1856-1943), ένας «αουτσάιντερ» επιστήμονας κι εφευρέτης, είναι ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον 20ό αιώνα. Αν και του χρωστάμε τουλάχιστον 700 εφευρέσεις, ορισμένες εκ των οποίων θεμελίωσαν το σύγχρονο κόσμο, ο Τέσλα αγνοήθηκε από την επίσημη ιστορία, το όνομά του εξαφανίστηκε από κάθε λεωφόρο της γνώσης και κατέληξε μια ξεχασμένη μεγαλοφυία. Μια μεγαλοφυία που ξέρει ακόμη να φυλά καλά τα μυστικά της.

Μετά την πολυσυζητημένη βιογραφία του Νίκολα Τέσλα: «Ο προφήτης του 21ου αιώνα» (1999), που έκανε γνωστή στην Ελλάδα τη ζωή και το έργο του μεγάλου Σερβοαμερικανού εφευρέτη, ο Γιώργος Στάμκος, προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του Τέσλα! Επιχειρεί να χαρτογραφήσει το συναρπαστικό κόσμο του Νίκολα Τέσλα και να ξεδιπλώσει όλα τα μυστήρια, που σχετίζοντα μ’ αυτόν. «Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα» είναι ένα βιβλίο γεμάτο άγνωστες πληροφορίες, σημαντικές λεπτομέρειες, ξεχασμένες γνώσεις, σχεδιαγράμματα εφευρέσεων, φωτογραφικό υλικό καθώς, και εμπνευσμένα κείμενα του ίδιου του Τέσλα. Ένα βιβλίο που θα φωτίσει ακόμη περισσότερο το μυστήριο του μεγαλοφυούς ανθρώπου που επινόησε το Αύριο.

“Ο Νίκολα Τέσλα παραμένει ο μύθος, το κεντρικό σημείο, το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα”.

Gerry Vassilatos, Lost Science

The Miraculous World of Tesla cover of 5th edtion George Stamkos

Πως μπορώ να προμηθευτώ το βιβλίο

του Γιώργου Στάμκου

“Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ”;

Εκδόσεις Πύρινος Κόσμος

 

To βιβλίο στοιχίζει 20 ευρώ και σας αποστέλλεται άμεσα (μέσω ΕΛΤΑ) στη διεύθυνσή σας με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Τηλεφωνείστε ΤΩΡΑ στο

2392.110215

ή στο 6945522050

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο) γράφοντας “Θαυμαστός Κόσμος Τέσλα”.
Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: stamkos@post.com 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ!

TeslaADwallpaper

 

 

«Δεν μ’ ενοχλεί που έκλεψαν τις ιδέες μου. Μ’ ενοχλεί που δεν είχαν τις δικές τους», 

Nikola Tesla